darling Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 10 hours ago, Mil@n said: Bile 9000 Crkavica.. Ssa obzirom da lete.. e jbga, skupe su mi za zezu, eventualno za 3 iljade. a ove rodjake su bas dobre, po mom ukusu. ni njih ne bih nosila, ali su mi lipe.
ivy Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 i meni se svidjaju..ne bih ih nosila ali su mi,iznenadjujuce, lepe
nezvanova Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 xaxaxax... a jos neka zvucna instalacija da se umetne, pa da budu bas fensi avangardno performansicne skulpturalne lepotice
darling Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 (edited) ove su vise da se osvetle. ako bi ih ozvucila, bila bi u fazonu da je u njih umesala prste (na nogama) biljana srbljanovic nekad uvatim sebe da zavidim deci sto svetle kad hodaju. volela bih i ja takvu obucu... crni lakirani hermes idealan da se postavi rasveta. Edited February 11, 2018 by darling
gospa buba Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 i meni se svidjaju..ne bih ih nosila ali su mi,iznenadjujuce, lepe +1 definitivno i zachudjujuce. preokret od zlatne do crne [emoji38] sent from bubamoto
nezvanova Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 ove darling i bubuca su takve dve slatkice, da ja ne znam da li sam ikada srela dve tako blagorodne dobrice u zivotu? ljutite li se vi ikad? besne? ironicne, tvrdoglave? (sem zbog politike, ponekad, ali to je ok) vasi ukucani su zaista sreckovici samo takvi! a nije da ste blene neke, nego bas, bas inteligentne, obavestene, pametne! kakav ste vi melem za dusu i mozak (ovo naravno nema nikakve veze sa patikama, al' ste se tu nasle kad me oblio talas miline sto se javljate na forumu i sto vas citam )
nisam ja Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 njih dve su ti dobre vile. baš sam imao dosta čudan san o stopalima i sad me dočekaše ova priča ovde. Mislim da je zbog cosmopolitana (piće).
morgana Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 jel bijese killiana imala/htjela da kupi bijele adidas sa krilima, upravo na ovom topiku, ali davno? bile su super.
Lancia Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 48 minutes ago, nisam ja said: njih dve su ti dobre vile. Dve grabulje ;wub:
darling Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 (edited) hvala. ja dosla da napisem: mil@ne, vodi nas u indjiju, a zatekla vase divne reci. koje su me zatekle... malo sam pocrvenela, moram da se povucem u svoju kucicu a sad se i stidim sto sam ponekad pogana na pm hvala. i vi ste dobri. Edited February 11, 2018 by darling
Hippie Posted February 11, 2018 Author Posted February 11, 2018 6 hours ago, morgana said: jel bijese killiana imala/htjela da kupi bijele adidas sa krilima, upravo na ovom topiku, ali davno? bile su super. daaaa! bas sam se nje setila cim sam vidla one bele i razmisljala da pitam sto je nema ovdi vise...
jezovuk Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 Gledam ovih dana da kupim neke duboke cpele/čizme/gojzerice. Potrebe su sledeće: porodično zimovanje, lakše pešačke ture (livade, šume i planine bez ozbiljnog kamenjara, uglavnom proleće-jesen, 10-20 km dnevno) i da mogu da posluže po gradu kad nije za plitku obuću. Nisam neki planinar, mada planiramo da krenemo na neke izlete od proleća s klinkama. Bitno je da ok drže nogu (da budem siguran sa rancem-nosiljkom sa ćerom na leđima), da mogu na sneg, da su udobne (ne pretvrde), da koštaju max 15k i da potraju makar 3-4 godine. Izdvojio sam sledeće modele (na akciji u Đaku još par dana, neke još jeftinije u radnjama nego online): Copperminer Ronco, Copperminer Dufour 5, Lowa Renegade, Lowa Taurus. Razmatram još i Planiku, ali su uglavnom nešto teže, tvrđe i skuplje. Ostalo je ili skupo ili nema broja, ili mi ne paše (Alpina mi je preširoka, npr.). Copperminer su dosta povoljne, ali ne nalazim ništa o brendu, Lowa ima gore-tex i vrlo je udobna. Kakve su generalno preporuke iskusnijih hikera? Jel koža neophodna ili gore-tex radi posao i sa najlonskim gornjim slojem (Lowa Taurus)? Ima li ko iskustva sa ova 4 modela? Koji Planikini modeli odgovaraju za navedeni use case (Forester, Mangart, Epir, Nanos)? Probao sam modele Rogla (deluje da nisu za sneg), Anapurna (pretvrde) i Epir Tibet (povelik broj - 48.5, a patike nosim 46, bojim se da ne bude preveliko).
Arkadija Posted February 26, 2018 Posted February 26, 2018 Lowa renegade treba da izgleda ovako: https://www.rei.com/product/789686/lowa-renegade-gtx-mid-hiking-boots-mens
Frank Pembleton Posted February 26, 2018 Posted February 26, 2018 Pa izgleda koliko sam video, samo promeniš boju.E moj ortak hvalio te Coperminer, ali pre svega je isticao da je uzeo na sniženju [emoji57] ...shiit has hit the fan....
Recommended Posts