Lezilebovich Posted August 22, 2017 Posted August 22, 2017 tako im je to kad su hteli da implementiraju SAP
El Guapo Posted August 22, 2017 Posted August 22, 2017 Meni stigle NB iz planete, ali male inema veći broj. Vraćanje o mom trošku Sent from my x600 using Tapatalk
mraki Posted August 22, 2017 Posted August 22, 2017 @Djuro Trebao si svakako da tražiš da ti vrate i te troškove isporuke za dan, mislim da je to najmanje što bi mogli učiniti u datoj situaciji.
nisam ja Posted August 22, 2017 Posted August 22, 2017 Po kom osnovu naplaćuju troškove isporuke koja nije obavljena? Mislim da vidim dragin avatar na nebu.
Djuro Posted August 22, 2017 Posted August 22, 2017 ma 350 dinara, nebitno je u celoj prici. na kraju krajeva, mozda se i to pojavi na mom racunu uskoro. nisam ni znao da imaju SAP, bravo, ali dzaba sve ako ti debili rade ispred monitora. imao sam i dugu korespodenciju sa customer service-om: batalio sam ih za sva vremena, cim sam shvatio sa kim imam posla.
mraki Posted August 22, 2017 Posted August 22, 2017 Ma nije stvar u iznosu, trebaš tražiti iz principa. Nema apsolutno nikakvog osnova da zadrže te pare, bezobrazluk kao takav.
darling Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 ljepotice. pod uslovom da moze da se izvadi ova zastita za ribolovce iznad kolena.
Aion Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 Kupio danas ove (50% snizenje): Ako budu i priblizno trajne kao sto su udobne, bicu zadovoljan.
darling Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 s kampericama je problem sto ne mozes da ih oderes, pre ce ti dosaditi nego sto ce se iskidati. ovo su kao neke pletene pelotas?
Aion Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 Da, upravo to. Nisam do sada nosio kampers, juce sam (posle kupovine) gledao malo po netu i shvatio da postoje i kozne pelotas.
maheem Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 u Buzzu imaju lep model New Balance za curice na sniženju:
nisam ja Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 ja gledao klincu jordanke. imaju nezgodne veličine. 23,5 pa je sledeća 25. a nama bi 24 realno bio dobar. 23,5 je knap, a 25 je onako velikačko. 7300 su u radnji. jel ima to negde jeftinije? imaju i adidas neke skajare za 3-4 hiljade, al kontam da bi mu se u tome znojila noga. takve neke je proletos nosio pa je imao neke krastice po prstima. a ciciban nisu puno jeftinije od ovoga a opet su ciciban.
Mil@n Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 @nisam ja Juče baš bio u Sport Vision, burazer gledao klincu Jordanke, bile su bele takve za 6000. Jebi me, ne sećam se kojih brojeva imaju, znam da je bilo 28, njemu trebao 29. Ne znam za manje.
paculla Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 ja gledao klincu jordanke. imaju nezgodne veličine. 23,5 pa je sledeća 25. a nama bi 24 realno bio dobar. 23,5 je knap, a 25 je onako velikačko. 7300 su u radnji. jel ima to negde jeftinije? imaju i adidas neke skajare za 3-4 hiljade, al kontam da bi mu se u tome znojila noga. takve neke je proletos nosio pa je imao neke krastice po prstima. a ciciban nisu puno jeftinije od ovoga a opet su ciciban. Ja imam dečiju peticu (ovo je neki hibrid - spizike) i znoje mi se noge ludački, nosim ih samo kad je ciča zima.
Recommended Posts