Jump to content
IGNORED

Obuća

Hippie

Recommended Posts

Posted

je, je, i špagerice i espadrile. ni nakon toliko godina nisu doskočili problemu da čim dožive malo jaču rosu skvrče se u perec i adio mare. za crvene lakirane je mislim najbolje pitat doroti! :D

Posted

mogu li se ovde stavljati i sličice patičona ili samo cipelice...? :Ddođoh do ovakvih šunjalica 81pmFXrAwHL._AA280_.jpg

Posted
mogu li se ovde stavljati i sličice patičona ili samo cipelice...? :D
e, moze, ajde :) ja bas danas kupila ovakve:494_1_Large.jpg
Posted
e, moze, ajde :) ja bas danas kupila ovakve:
everygreendok je adidasa i conversa i ja mogu da budem stonoga :)
Posted

starke su zakonali ja juce umal ne kupih ovake jedne skečersove bajkersice...21473_TOFF.jpgextremno su udobne + ja imam extremnu slabos na sareni patchwork

Posted (edited)

upravo sam u prikopavanju skechersovog site-a naišla na ove u kategoriji bestsellers (?!)36856_MLT.jpg

Edited by Nicol
Posted (edited)

Ko to nosi? Vuna (i veštački materijali) na bosu nogu. :huh:

Edited by Sofija
Posted (edited)
Ko to nosi? Vuna na bosu nogu. :huh:
pa domaćini.calapesk8.jpg Edited by Maistor
Posted (edited)
upravo sam u prikopavanju skechersovog site-a naišla na ove u kategoriji bestsellers (?!)
uh ja da priskochim da ih pohvalim pre hippie! ajde pipi, ja se sa tobom uvek slozim, sad ti pomozi sestri :P zezam se. shtikla nam je prevelika. mozda su kucne, za TA varijantu :unsure:ps. maistore idi u pershun, to nije nobl :lolol: Edited by thermal bug
Posted

Taman ukinuo sebi dozvoljeni -, i na pauzi za ručak pre neki dan snimim ovo, i uzmem na kreditnu karticu. Jbg.tike.jpg

Posted
pa domaćini.calapesk8.jpg
:lol: Ti domaćini samo neka se ne izuvaju. Ja sam sebi zbog štikli (nisu previsoke) upropastila noge jer mi se od nošenja zadnja loža na nogama skratila i sad mi ne prija ništa što nema makar malu štiklu.
Posted
pa domaćini.calapesk8.jpg
do jaja :lol::blush: elem, ja kupila pre citave 3 godine jedne iste ovake White Mountain...827-97638-p.jpg827-97638-1.jpgevo vidim jos uvek im cena ne padastrasno su mekane unutra i cozy, skroz su ugobne nozi :wub:
Posted

samo da pozdravim maistorovu građansku hrabrost. ovim smo vunenim iskorakom dobili prvo muško stopalo na topiku.

Posted
elem, ja kupila pre citave 3 godine jedne iste ovake White Mountain...
sad ozbiljno, mnogo me zanima, u kojoj konfiguraciji se nosi ta obuca?