morgana Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 ni ja. mogla bih da ih nosim samo dok igram sah :D steta sto ne igram sah.
svashtabezneshto Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 Devojke, probajte! Aldo obuća je pravljena za nošenje i prilično je udobna, iako vam čulo vida govori drugačije. :)
morgana Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 (edited) ako me pamcenje sluzi, oko 100 e ili malo manje, hm, sad mijesam cijenu s jednim drugim modelom Edited May 29, 2015 by morgana
morgana Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 Devojke, probajte! Aldo obuća je pravljena za nošenje i prilično je udobna, iako vam čulo vida govori drugačije. :) imam jedne aldo cipele, jesu udobne, ali imaju nizu petu a ove, sta znam, morala bih da treniram svakodnevno 3 serije po 15 ponavljanja na liniji ulazna vrata-balkon, ne bih li smjela da izidjem iz kuce u njima
Zoe Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 Zar nisu slatke ove flyerice? ^_^ Fly London: I nešto za country outdoor style - za ovima iskreno patim...aaaaaa! Vrhunac. https://www.musto.com/womens-clothing/footwear/brancaster-ladies-brogue-boot-tan.html
Ryan Franco Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 (edited) mislim da ću ove sledeće da pazarim dvoumio sam se između onih puma disc što mi mahim dao i onih airmax u lepim bojama što me mancmellow molio da ihi ne kupim. ali ove su bolje od sviju. ekspresivne a elegantne Edited May 30, 2015 by McCabe
Recommended Posts