Nicol Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 a ove, za piknik?tommy hilfiger ima super modele espadrila, ali su preskupe s obzirom da ovakve cipele plešu samo jedno ljeto
msmodesty Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Hippie, Nicole za sva tri para..samo, nije ba sda se raspadaju posle jednog leta a kad se malo naviknes i nisu tako teske za hodanje..ja i kera setam (on mene) u ovim:nosila sam ih proslog leta i gledam ig sad - nije im nista
Kampokei Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Kao nepatvorenom fetishisti glede zenskog clanka na nozi tesko mi je da ne dam jedan sud. Stikle i platforme cine da u mojim ocima zensko stopalo zapravo izgleda kao kopito. Zivele Nj.V. Baletanke!
Kampokei Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 (edited) Imam neku dioptrijicu, no kao adolescent sam imao iznimno dobar vid, a znam (o, jako dobro znam) da tada nisam razmisljao drugacije. "Izgleda kao kopito" je prejak izraz, ali podseca na kopito, e to. I nisu niposto malobrojni muski sa slicnim mnjenjem. Edited April 19, 2008 by Kampokei
msmodesty Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Imam neku dioptrijicu, no kao adolescent sam imao iznimno dobar vid, a znam (o, jako dobro znam) da tada nisam razmisljao drugacije. "Izgleda kao kopito" je prejak izraz, ali podseca na kopito, e to. I nisu niposto malobrojni muski sa slicnim mnjenjem.simpatican pogled muskarca na zensku moduvidim vreme ne menja tvoje stavove i misljenje je podeljeno ne lazem - moze na svasta da podesca ali male zene imaju problem da stalno hodaju na visokim stiklama, malo podignute po celoj duzini su mnogo udobnijei da, ove godine se nose u kombinaciji sa dugachkim, dugachkim pantalonama tako da se ni ne videeto olaksanjanece se "kopita" <_< ni videti
morgana Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 (edited) tommy hilfiger ima super modele espadrila, ali su preskupe s obzirom da ovakve cipele plešu samo jedno ljetojoj, jeste, ima i par proslogodisnjih wub modela. nadala sam se da ce njihova cijena biti niza sad kad je stigla i nova kolekcija, ali needit: modesti, osim sandala i ona zuta tasna je super Edited April 19, 2008 by morgana
apotekarica Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Cini mi se da sam prosle godine videla Tommy Hilfiger espadrile u Avangardiji po vise nego pristojnoj ceniIli je to bio Tommy wannabe u Humanicu u Budimpesti
msmodesty Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 edit: modesti, osim sandala i ona zuta tasna je superon topic tasnamalo je poskupa ta njena piton kolekcija - 2400E ...u poredjenju sa svim ostalim artiklima koji ne prelaze trosifrene brojke...off topic tasnaima li negde topic o modnim kreatorima pa da nahvalimo *nasu* Ivanu Omazic kretorku kuce Celine?
Hippie Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 steta sto prave ovolike platforme, inace odma bih ove kupila....
gospa buba Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 steta sto prave ovolike platforme, inace odma bih ove kupila....ne mogu da se ne slozim :Dobishla 2 kruga i kupila grubinke <_<al treba stici i uteci do jeseni...
Nicol Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 a nikako da se prispomenemo od čega je sve počelo, espadrile old school :D
gospa buba Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 a nikako da se prispomenemo od čega je sve počelo, espadrile old school :Dnaravno, one su ispoljavale poseban kvalitet u situacijama pranja ulica u 2 posle ponoci :P
pachule Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 E stvarno, da su im platforme manje samo za trecinu, kupila bih svake od prikazanih (osim Hipinih sa vrha strane , druge vec mogu da prodju). One od msmodesty su mi totalno , htela sam ceo izlog da kupim, ali 2400 za zutu torbu......... bolje da cutim i placem.
ordi Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 (edited) a nikako da se prispomenemo od čega je sve počelo, espadrile old school :Dej pa mi smo to zvali špagericeimala crvene i plave al u trećem osnovnebilo hit u uk prošlog leta, ne znam sad?meni se imaju lakovane crvene baletanke s kaiščićem oko članka ali sam viđala samo žute i ljubičaste = nesviđ! Edited April 19, 2008 by orderka
Recommended Posts