sailorman Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 znam :( ionako se cipele ne kupuju preko neta, ne da ja bilo sta kupujem preko neta, i inace imam previse stvari. srecom, anticipacija smaranja sa postom i carinom me sprecava da klikcem okolo. Pametno, ja i dalje čekam cipele sa Asosa, trebale su da stignu 11. septembra. Korisnici Asosa, je l imam razloga da brinem?
Lezilebovich Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 (edited) ^^^ ja baš u nedelju kupio neki prošlogodišnji model na popustu za 6000 , inače su (po mom mišljenju) baš skupe... 13 - 14000 ... Edited September 16, 2014 by Lezilebovich
Aće Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 mozes poceti da brines cim bilo kakva posiljka iz inostranstva udje u srbiju.
Singer Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 ja ću se izpametujem pa da kažem da dobra gilja ne mož baš da bude "jeftina" tj. svakom kojom sam bio zadovoljan i da me služila (i poslužila) bila je 100+ evrića.
renne Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Pametno, ja i dalje čekam cipele sa Asosa, trebale su da stignu 11. septembra. Korisnici Asosa, je l imam razloga da brinem? imaš :( ja ću se izpametujem pa da kažem da dobra gilja ne mož baš da bude "jeftina" tj. svakom kojom sam bio zadovoljan i da me služila (i poslužila) bila je 100+ evrića. pa kad si ljilja buržujka, jbg
Singer Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 pa kad si ljilja buržujka, jbg eh sad... hiljadu par dobrih gilja te služe kao dva para gilja od 5-8k dinara, ako ne i duže... ;)
Moća Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 (edited) Nije problem dati kintu za dobre cipele al sto da nas deru? Nemoguce da u inostranstvu Timberlend ima za 50€ a ovde tesko moze da se nadje ispod 100€. Edited September 16, 2014 by Moća
yolo Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Ima za 50e ali nema regularno. Znaci na snizenju ili ako odes u outlet u Brensonu, savezna drzava Misuri. Mislim da su ti ovdasnje cene za Timberland prilicno standardne. Problem su kao i za sve ostalo, snizenja koja nikada nisu tako ubitacna kao napolju.
Renegade Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Pametno, ja i dalje čekam cipele sa Asosa, trebale su da stignu 11. septembra. Korisnici Asosa, je l imam razloga da brinem? Pošiljka bez tracking broja? Ako je tako uvek postoji šansa da to neko mazne mada se retko dešava. Pitaj svog poštara kad ga vidiš, čisto mu napomeni da očekuješ paket. Meni je paket iz Holandije (isto bez praćenja) stigao posle više od mesec dana. Već sam bio prežalio 40€. :D
yolo Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 (edited) kupio svoje prve solerebels jos proletos na nekom putovanju - solerebels, etiopljani koje marketinski gura neka zapadna charity organizacija, gro para ide radnicima (kazu)... poceo da ih nosim poslednjih dana ali samo po suvom vremenu obicno se ne palim na eticku proizvodnju per se ali ovo je stvarno dobro kao neka super laka i udobna letnja ili ranojesena gilja sve je neubicajeno mekano i udobno, djon je od auto gume, unutra je neko divno platno (nose se bez carapa) osecaj je naravno da ce se raspasti ako pokisnu, ali je sveukupno prijatnost i pozitivnost ogromna, rastafari feeling http://www.solerebels.com/collections/mens-most-popular Edited September 16, 2014 by gazza1
Lead Farmer Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 znam :( ionako se cipele ne kupuju preko neta, ne da ja bilo sta kupujem preko neta, i inace imam previse stvari. srecom, anticipacija smaranja sa postom i carinom me sprecava da klikcem okolo. 1. Mislim da je ta generalizacija pogresna. Meni je, na primer, odnos kupovine net-radnja otprilike 90%-10% u korist neta i nemam zalbi, naprotiv. 2. There is no such thing as "imam previse stvari". ;) ja ću se izpametujem pa da kažem da dobra gilja ne mož baš da bude "jeftina" tj. svakom kojom sam bio zadovoljan i da me služila (i poslužila) bila je 100+ evrića. Slazem se, sto ne platis na mostu, platis na cupriji. Naravno, naleteti na zversko snizenje u pravom trenutku je teska dominacija. Retko ali ne i nemoguce. Case in point: Sto se odnosa retail-snizenje tice, jedna od jacih kupovina. 99 umesto 350-400 eurona. @gazza1: Lepe brodarice.
ToniAdams Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 kupio svoje prve solerebels jos proletos na nekom putovanju - solerebels, etiopljani koje marketinski gura neka zapadna charity organizacija, gro para ide radnicima (kazu)... poceo da ih nosim poslednjih dana ali samo po suvom vremenu obicno se ne palim na eticku proizvodnju per se ali ovo je stvarno dobro kao neka super laka i udobna letnja ili ranojesena gilja sve je neubicajeno mekano i udobno, djon je od auto gume, unutra je neko divno platno (nose se bez carapa) osecaj je naravno da ce se raspasti ako pokisnu, ali je sveukupno prijatnost i pozitivnost ogromna, rastafari feeling http://www.solerebels.com/collections/mens-most-popular uf, ne moramo bas sve da saznamo.
Ryan Franco Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 (edited) Častih Kneleta u sebi: +1 Bio sam dosta oprezan zbog 1 negativne aure ali masno sniženje plus vaskoliko bg hipsterstvo sa paletom nju balanasa i er pegaza su me ohrabrili... Edited September 16, 2014 by McCabe
Recommended Posts