renne Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 i ja i moji imamo jako pozitivna iskustva sa asosom, a ovde negde na forumu smo i čuli za njih
Renegade Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Razmišljam da izgubim asos nevinost sa ovim lepoticama. Ovde kačim da mi kažete da li neko možda ima loše iskustvo sa Asosom. Moja jedna prijateljica mi ga nahvalila sve u 16, a čula sam i za druga pozitivna iskustva. Možete mi reći i ako je neko video slične cipele u BG za manje pare. Hvala! Apsolutno pouzdan sajt a i stvari koje su asos robna marka su solidnog kvaliteta. Imaj u vidu samo da preko 50€ najverovatnije plaćaš i pdv i carinu.
sailorman Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Apsolutno pouzdan sajt a i stvari koje su asos robna marka su solidnog kvaliteta. Imaj u vidu samo da preko 50€ najverovatnije plaćaš i pdv i carinu. Da da, znam, rekla mi je drugarica.
Renegade Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Ubaci kod ako naručuješ i imaš 20% popusta :) Važi do 8. septembra samo za stvari koje nisu već snižene ASOSGLAMOUR
maheem Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 i eto dok sam ja bezuspešno tragao, cure mi napraviše iznenađenje danas na skajpu
MachineGunEtiquette Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 A Complete Sneaker Guide To 'White Men Can't Jump' Imo ove LA Gear Catapult! Brzo puko đon na spoju ovog dela ispod pete (tu je valjda katapult, plastičetina neka) i ostatka. Đed ih furo ubašču dugo potom. To je bilo negde '96/'97 otprilike, živeo sam u Nikšiću tada (čari izbjeglištva), i našao neki opskurni komision koji je imao po par dva patika ostalih verovatno iz doba Ante Markovića. Mogu reći da sam imao srećnije detinjstvo zahvaljujući tome, jer su bile do jaja jeftine (čim su moji mogli da se isprse za nji'), a ja se ložio na NBA kraja osamdesetih zbog gomile matorih SuperKOŠeva koje mi je komšija davao da čitam. Dralo se to po betonu i na treninzima, noga rasla u pubertetu, pa su tu još kupljene neke noname ripoff pumperica i ove skroz desno sa slike: Posle je došao ovaj signature model idola - Grant Hill 1 (model iz '95, ja ga imao '98, opet sniženo i tako dalje) A, jbg, nisam nikad imao dodirnih tačaka s mjetalom osamdesetih, al' ove patike bih rado nosio. Razumevanja radi, prošle godine sam kupio prve patike nakon petnaest godina DrMartensa i Kickersa. A dodirnih tačaka sa Larijem Ticom? i eto dok sam ja bezuspešno tragao, cure mi napraviše iznenađenje danas na skajpu Cure su ti car!
sailorman Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 Ubaci kod ako naručuješ i imaš 20% popusta :) Važi do 8. septembra samo za stvari koje nisu već snižene ASOSGLAMOUR Kažu mi da ovaj kod ne važi za Srbiju. :( Možda zato što mi je prva kupovina na ASOS-u? Anyway, kupila sam cipe!
Renegade Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 E jbg ja baš probao onaj dan, ubacio u korpu, upisao kod i smanjilo mi cenu. Verovatno posle kad vidi gde se šalje odbije da prihvati?
sailorman Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 E jbg ja baš probao onaj dan, ubacio u korpu, upisao kod i smanjilo mi cenu. Verovatno posle kad vidi gde se šalje odbije da prihvati? Ja sam odmah unela gde se šalje, pre plaćanja, tako da mi nije prihvatio kod u startu.
Renegade Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 Sad sam probao opet i ne može. Definitivno su u međuvremenu promenili da ne može za Srbiju.
Moća Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Ne znam gde drugo da pitam pa aj ovde. Elem nasao juce u ormanu Puma patike na koje sam bio skroz zaboravio a nosio ih vrlo malo. E jedini problem je sto su patike skroz bele ali su mi djonovi skroz pozuteli sa strane pa tike zbog toga deluju bas bzvz. Postoji li nacin da ih opet vratim u staro stanje a da to nije neko farbanje?
maheem Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 (edited) operi patiku/đon pa probaj izbeljivačem, sunđer il četkica za zube. možeš da probaš i finom šmirglom, bez zajebancijeuglavnom, kopaj po jutjubu imaš puno primera: Edited September 1, 2014 by maheem
Recommended Posts