darling Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 prada otvorila radnju u subotici. niko da nam javi radosnu vest. ima nekoliko prada crvena linija koji mi se dopadaju. ostale prade su bljak. nadam se da mi ih brena nije odnela pred nosom.
Indy Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 Izgledaju kao deo flight attendant uniforme u nekom kabinetskom službenom avioprevozniku iz DDR-a sedamdesetih. Bogme ja sumnjam da bi one stikle u vidu cevi od pistolja prosle kontrolu na aerodromu.
Lancia Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 doobre. sve pare dade za obucu, jel ostalo nesto i za obuci?¿
Кристофер Лумумбо Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 jel dobijas biciklisticke gratis uz te patike?
dig_chohano Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 Si lud, u januaru sam kupio one na štiklu, sad ove tike i ćozdra.
ToniAdams Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 zubonjo, jel bi teo da mi, kad budes dolazio, pazaris tu kod tebe specijalke pa da ti dam kintu? hteo da si uznem jos jedan par, al nigde ih u bgd nema. mislim, ako ih ima kotebe.
Recommended Posts