Jump to content
IGNORED

Obuća

Hippie

Recommended Posts

Posted
nikako lacoste, fred perry, sergio tacchiniza levi's ne znam
ja sam imo jedne fred peri tike i nisu bile nista neudobnije od bilo kojih pre. ne racunam naravno vazdusne djonove...
  • 3 weeks later...
Posted

jesu timberlend duboke hajkin cipele ugl nepromocive? ne mogu nidje da nadjem sertifikat.

Posted

Meni su bile 3-4 godine. Onda su krenule da sisaU.

Posted

ma ima i ovih sa gore tex-om, na kojima bas pise, al nesto mi se ne dojme vizuelno, i timbe i salomon, i adidas. previse sporcko za mene anti sportasa.ove sto sacujem su najoldskulije, od koze.3,4 god je kul

Posted

Ovo nosim već petnaest godina, menjam na svake tri. Potpuno su nepromočive, zimi i leti. Mož' i uz odelo da se nosi. :s_d:10111001.pngE, sad, valjda su i duboke nepromočive :)

• 3 weeks later...
Posted (edited)

mnogoumim seove, ali da dignem ovu iznutricu nagore. malo vuku na crveno, gadan đon, al se vidi da sam kamionđija iz prvepTBL1-14009021v275.jpgove nisu 100% water proof, ali lijepe, mada je pertlanje komplikovano do kurca, a i nemaju baš dobru izolacijupTBL1-13986921v275.jpgili najružnije, ali mogu da montiram naftne bušotine u sibiru u gaćama209030_1200_A.jpg

Edited by Ravanelli
Posted (edited)

Pete

Edited by nisam ja
Posted

ako ćeš zimu provoditi napolju, zbog prirode posla, ove treće svakako. a ako si kancelarijski moljac, otvori se za lakovanog pjaćotija