October 20, 201311 yr On 20. 10. 2013. at 16:37, Arbeitmann said: nikako lacoste, fred perry, sergio tacchiniza levi's ne znamja sam imo jedne fred peri tike i nisu bile nista neudobnije od bilo kojih pre. ne racunam naravno vazdusne djonove...
November 9, 201311 yr jesu timberlend duboke hajkin cipele ugl nepromocive? ne mogu nidje da nadjem sertifikat.
November 9, 201311 yr ma ima i ovih sa gore tex-om, na kojima bas pise, al nesto mi se ne dojme vizuelno, i timbe i salomon, i adidas. previse sporcko za mene anti sportasa.ove sto sacujem su najoldskulije, od koze.3,4 god je kul
November 9, 201311 yr Ovo nosim već petnaest godina, menjam na svake tri. Potpuno su nepromočive, zimi i leti. Mož' i uz odelo da se nosi. E, sad, valjda su i duboke nepromočive :)
November 30, 201311 yr mnogoumim seove, ali da dignem ovu iznutricu nagore. malo vuku na crveno, gadan đon, al se vidi da sam kamionđija iz prveove nisu 100% water proof, ali lijepe, mada je pertlanje komplikovano do kurca, a i nemaju baš dobru izolacijuili najružnije, ali mogu da montiram naftne bušotine u sibiru u gaćama Edited November 30, 201311 yr by Ravanelli
November 30, 201311 yr ako ćeš zimu provoditi napolju, zbog prirode posla, ove treće svakako. a ako si kancelarijski moljac, otvori se za lakovanog pjaćotija