slepa živana Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 waste management and disposal technician, al štedim ... sve cipele moje suviše kratko traju,ili ja ne znam da hodam,ili to drugi bolje znaju...
boshoku Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 čuj, niti jedan od dva roda/pola (tri, reći će neki antropolozi), ne može sa/iz toaletne institucije, a povodno namber uan, ustati/udaljiti se, a da se malko ne popiški po šuzama/nogama, makar koliko se inteligentniji rod/pol (ron pol?) brisao, a stupidniji tresao - isti đavoja volim bosonog trčat kroz livade, dok mi tinki uinki mlazi na bubamare, obilazeći stršljenove, i mirisat užegli staj kvarnog mleka u tetrapaku - isti đavo
Hippie Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 daj neku sliku. obožavam cipele za kuglanje, mislim na kroj... jel u tome može da se hoda kroz realna život?ju naravno, najudobnija obucha na svetu, zato su i tako skupe.... osim toga i spolja su ultra sasavo dizajnirane,,, podsechaju na klovnovkse
Bujodrag Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 waste management and disposal technician.......Kolega Tonija Soprana?
nisam ja Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 i ja volim cipele za kuglanje. zato što se u njima kugla
slepa živana Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 ju naravno, najudobnija obucha na svetu, zato su i tako skupe.... osim toga i spolja su ultra sasavo dizajnirane,,, podsechaju na klovnovkse kud spomenusmo kuglanje :(i ja volim cipele za kuglanje. zato što se u njima kugla ja sam razbijala kuglanje u wii igrici... doduše u kroksima.
Hippie Posted September 30, 2013 Author Posted September 30, 2013 a ja sam ovo stoput vidla i tako se navukla;http://www.youtube.com/watch?v=p6z0Zay9itk
notenoughreasonsforclaire Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 Ima li obućara u Beograda a da izrađuju zimske cipele? Isto tako, koje radnje preporučujete, a koje da zaobilazim kada je ova vrsta obuće u pitanju? I ako može, voleo bih da nadjem nešto do/oko 10k... Btw, poenta je da mi budu dobre za dnevno stajanje od 7 sahata u zatvorenoj prostoriji i da po kiši i snegu mogu da se šepurim (dobro, ne baš toliko, ali znate na šta mislim).
duda Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 pomoćgde u bg ima najbolji izbor modnih gumenih čizama (mogu i tigrove, dobre su) ?želim da ih poklonim jednoj divnoj ženskoj osobi
Ryan Franco Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Zara obuca ne postoji, to je sklepano da njihovi manekeni imaju nesto da navuku na noge dok poziraju garderobu za novu sezonu. Ne samo Zara nego vise-manje sve te, slicne linije.Da li ovo važi i za Lacoste i Levis recimo? Pošto na dodir deluju dosta ozbiljnije od Zarinih kartona. Prijatelj hoće da spuca dosta novaca na jedan od dva brenda pa reko', valja to čekirati.
slepa živana Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 imam levis spenserice, dogodine im stavljam deset godina... kaži drugaru
Dr Arslanagić Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 nikako lacoste, fred perry, sergio tacchiniza levi's ne znam
kud u maglu Simoviću Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 nikako lacosteza levi's ne znam+1na oko (asigmatičo) lepe, ali izvedba i udobnost katastrofa
Ryan Franco Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 ejebiga...drugar već uzo krokodila. nea veze, fala na odgovorima svima troma, (e se tako kaže?)
Recommended Posts