September 29, 201311 yr waste management and disposal technician, al štedim ... sve cipele moje suviše kratko traju,ili ja ne znam da hodam,ili to drugi bolje znaju...
September 29, 201311 yr čuj, niti jedan od dva roda/pola (tri, reći će neki antropolozi), ne može sa/iz toaletne institucije, a povodno namber uan, ustati/udaljiti se, a da se malko ne popiški po šuzama/nogama, makar koliko se inteligentniji rod/pol (ron pol?) brisao, a stupidniji tresao - isti đavoja volim bosonog trčat kroz livade, dok mi tinki uinki mlazi na bubamare, obilazeći stršljenove, i mirisat užegli staj kvarnog mleka u tetrapaku - isti đavo
September 29, 201311 yr Author daj neku sliku. obožavam cipele za kuglanje, mislim na kroj... jel u tome može da se hoda kroz realna život?ju naravno, najudobnija obucha na svetu, zato su i tako skupe.... osim toga i spolja su ultra sasavo dizajnirane,,, podsechaju na klovnovkse
September 30, 201311 yr ju naravno, najudobnija obucha na svetu, zato su i tako skupe.... osim toga i spolja su ultra sasavo dizajnirane,,, podsechaju na klovnovkse kud spomenusmo kuglanje :(i ja volim cipele za kuglanje. zato što se u njima kugla ja sam razbijala kuglanje u wii igrici... doduše u kroksima.
September 30, 201311 yr Author a ja sam ovo stoput vidla i tako se navukla;http://www.youtube.com/watch?v=p6z0Zay9itk
October 17, 201311 yr Ima li obućara u Beograda a da izrađuju zimske cipele? Isto tako, koje radnje preporučujete, a koje da zaobilazim kada je ova vrsta obuće u pitanju? I ako može, voleo bih da nadjem nešto do/oko 10k... Btw, poenta je da mi budu dobre za dnevno stajanje od 7 sahata u zatvorenoj prostoriji i da po kiši i snegu mogu da se šepurim (dobro, ne baš toliko, ali znate na šta mislim).
October 18, 201311 yr pomoćgde u bg ima najbolji izbor modnih gumenih čizama (mogu i tigrove, dobre su) ?želim da ih poklonim jednoj divnoj ženskoj osobi
October 20, 201311 yr Zara obuca ne postoji, to je sklepano da njihovi manekeni imaju nesto da navuku na noge dok poziraju garderobu za novu sezonu. Ne samo Zara nego vise-manje sve te, slicne linije.Da li ovo važi i za Lacoste i Levis recimo? Pošto na dodir deluju dosta ozbiljnije od Zarinih kartona. Prijatelj hoće da spuca dosta novaca na jedan od dva brenda pa reko', valja to čekirati.
October 20, 201311 yr nikako lacosteza levi's ne znam+1na oko (asigmatičo) lepe, ali izvedba i udobnost katastrofa
October 20, 201311 yr ejebiga...drugar već uzo krokodila. nea veze, fala na odgovorima svima troma, (e se tako kaže?)