Jump to content
IGNORED

Obuća

Hippie

Recommended Posts

Posted
evo sam za tebe u zagrebu gledala takvog kroja, al od dosta ruzne kombinacije obicne i izvrnute koze, bas su ruzne, i kostaju 1400 kuna, braon i crne.
hvala :)ne bih uzela izvrnutu kozu, cak i da su neruzne.
Posted
ma kazi lepo crncuge, sta si se stisla :lol: OT:kupio na prolece ovo, sad poceo da nosim. tvrdo u PM, ali obecava razmeksavanje. za sada bez zuljeva... kapiram da sam set za 10 godina9015_2.jpg
Đes uzo? "Uradi sam" il ona prodavnica HTZ opreme u Karađorđevoj?
Posted

ah, beauty is the eye of the beholder. gilje su dojajne, mozete da me samo mrzite i tacno je, zadovoljavaju sve HTZ standarde.

Posted

Ok, dobri obućar nije hteo da baci višak materijala, pa je iskombinovao da možeš da ih obuješ sa sve papučama - nema zime za tebe. Ali dobro kažeš, da si žensko, mogao si i ovako da prođeš...

Posted
jako lepo i dzentlmenski od vas dvojice.
Meni je super-zabavna fascinacija forumasa Zorgluba mojim cipelama. On je potpuno opcinjen! Vracao se na njih vec nekoliko puta, a evo do sad sam vec i ja zaboravila da sam ih kacila, ali ne - on nije! :lol:
Posted

prilično patim za ovim parom. a i slaba sam na sve u sivoj boji. samo što koštaju boga oca, u onoj patrizia pepe radnji u kralja petra.plus mnogo bi bilo, treći par čizmi ove zime.

post-4045-13212161388037.jpg

post-4045-1321216147747.jpg

Posted (edited)
:wub:Marka je "1st Code" i prvi put sam cuo za nju, ali deluju veoma kvalitetno.Da li je neko imao iskustava sa doticnim brendom?
pre metar dana uzeo 1stCode šuze i super su udobne.ne mogu pronaći ni sliku ni sajt :mellow:edit: u urban shopu ima par modela: http://www.urbanshop.co.rs/prodavnica/ShopCat/1stcode-52/en Edited by maheem
Posted
prilično patim za ovim parom. a i slaba sam na sve u sivoj boji. samo što koštaju boga oca, u onoj patrizia pepe radnji u kralja petra.plus mnogo bi bilo, treći par čizmi ove zime.
kuku, šta ćeš tek sve da pokupuješ kad zima stvarno počne :Ddisti, bre, t4h, nema te ko kiše :)
Posted
ajoj, znam ih, divne su. ali mnogo skupe.