morgana Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 evo sam za tebe u zagrebu gledala takvog kroja, al od dosta ruzne kombinacije obicne i izvrnute koze, bas su ruzne, i kostaju 1400 kuna, braon i crne.hvala :)ne bih uzela izvrnutu kozu, cak i da su neruzne.
dig_chohano Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 ma kazi lepo crncuge, sta si se stisla OT:kupio na prolece ovo, sad poceo da nosim. tvrdo u PM, ali obecava razmeksavanje. za sada bez zuljeva... kapiram da sam set za 10 godinaĐes uzo? "Uradi sam" il ona prodavnica HTZ opreme u Karađorđevoj?
yolo Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 ah, beauty is the eye of the beholder. gilje su dojajne, mozete da me samo mrzite i tacno je, zadovoljavaju sve HTZ standarde.
zorglub Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Ok, dobri obućar nije hteo da baci višak materijala, pa je iskombinovao da možeš da ih obuješ sa sve papučama - nema zime za tebe. Ali dobro kažeš, da si žensko, mogao si i ovako da prođeš...
sailorman Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 jako lepo i dzentlmenski od vas dvojice.Meni je super-zabavna fascinacija forumasa Zorgluba mojim cipelama. On je potpuno opcinjen! Vracao se na njih vec nekoliko puta, a evo do sad sam vec i ja zaboravila da sam ih kacila, ali ne - on nije!
time4heroes Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 prilično patim za ovim parom. a i slaba sam na sve u sivoj boji. samo što koštaju boga oca, u onoj patrizia pepe radnji u kralja petra.plus mnogo bi bilo, treći par čizmi ove zime.
maheem Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 (edited) :wub:Marka je "1st Code" i prvi put sam cuo za nju, ali deluju veoma kvalitetno.Da li je neko imao iskustava sa doticnim brendom?pre metar dana uzeo 1stCode šuze i super su udobne.ne mogu pronaći ni sliku ni sajt :mellow:edit: u urban shopu ima par modela: http://www.urbanshop.co.rs/prodavnica/ShopCat/1stcode-52/en Edited November 13, 2011 by maheem
Valk Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 prilično patim za ovim parom. a i slaba sam na sve u sivoj boji. samo što koštaju boga oca, u onoj patrizia pepe radnji u kralja petra.plus mnogo bi bilo, treći par čizmi ove zime.kuku, šta ćeš tek sve da pokupuješ kad zima stvarno počne :Ddisti, bre, t4h, nema te ko kiše :)
morgana Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 prilično patim za ovim parom. a i slaba sam na sve u sivoj boji. samo što koštaju boga oca, u onoj patrizia pepe radnji u kralja petra.plus mnogo bi bilo, treći par čizmi ove zime.ajoj, znam ih, divne su. ali mnogo skupe.
Recommended Posts