Jump to content

Australian Open Finale

osvajac Australian Open 2012 54 members have voted

1. 1. ko ce osvojiti Australian Open 2012?

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Jebeno ne verujem.

Zajebavaš? :mellow:aj da vidimo pehar pa didemo na vaterpolo pa redno. :fantom:
majke mi. not the tennis we expected je rekao lik :lol: nek se spremiMIROSLAV.jpg
:Hail: :Hail: :Hail: za obojicu

Patnja u Hadži-Prodanovoj! :o Drago mi je da Nole pokazao da je od istočne vjere, tako da patnja bude još jača...

kaze da i nije bas nivo™ tenisa koji se ocekivao al dobro sta je tu je. kakav pacov majko. i dalje mu glas drhti po malo. kapiram da place.
On je stvarno apsolutni debil...
kaze da i nije bas nivo™ tenisa koji se ocekivao al dobro sta je tu je. kakav pacov majko. i dalje mu glas drhti po malo. kapiram da place.
Jel on stvarno toliki debil i djubre?
Who voted for: RafaДалибор Icon, djordje_m Icon, Mercuzzio Icon, beeva Icon, sherman Icon, Barsa Icon, nbg4ever Icon
foib.jpg
Zajebavaš? :mellow:aj da vidimo pehar pa didemo na vaterpolo pa redno. :fantom:
ne zajebava... Wilander ima Federerovu sliku u novcaniku i svaki put kada Svica ne igra, njemu je to slab nivo tenisa... a NJoleta ne mzoe ocima da vidi. kapiram da mu je NJole jebo zenu

al ce sad ovaj da smara 10 minuta

japanac zvuci kao da prica unazad :lol:

Patnja u Hadži-Prodanovoj! :o Drago mi je da Nole pokazao da je od istočne vjere, tako da patnja bude još jača...
A? Kaj se zbiva kod mene?

Ovaj Korejac je uvezbavao govor pred ogledalom nedelju dana..isto bi pricao i da su ovi odigrali sve za sat i po. A momci ce da popadaju dok se sve ove jajare ispricaju..

neko od ove dvojice će da uleti i da išamara ove smarače sa govorima

doneli stolice :D

neko od ove dvojice će da uleti i da išamara ove smarače sa govorima
Sad će Divac.