pp34 Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Zajebavaš? :mellow:aj da vidimo pehar pa didemo na vaterpolo pa redno. majke mi. not the tennis we expected je rekao lik nek se spremi
teacher Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Patnja u Hadži-Prodanovoj! :o Drago mi je da Nole pokazao da je od istočne vjere, tako da patnja bude još jača...
Dark Wader Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 kaze da i nije bas nivo™ tenisa koji se ocekivao al dobro sta je tu je. kakav pacov majko. i dalje mu glas drhti po malo. kapiram da place.On je stvarno apsolutni debil...
Frank Pembleton Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 kaze da i nije bas nivo™ tenisa koji se ocekivao al dobro sta je tu je. kakav pacov majko. i dalje mu glas drhti po malo. kapiram da place.Jel on stvarno toliki debil i djubre?
Mostly harmless Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Who voted for: RafaДалибор Icon, djordje_m Icon, Mercuzzio Icon, beeva Icon, sherman Icon, Barsa Icon, nbg4ever Icon
freakns Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Zajebavaš? :mellow:aj da vidimo pehar pa didemo na vaterpolo pa redno. ne zajebava... Wilander ima Federerovu sliku u novcaniku i svaki put kada Svica ne igra, njemu je to slab nivo tenisa... a NJoleta ne mzoe ocima da vidi. kapiram da mu je NJole jebo zenu
nexus13 Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Patnja u Hadži-Prodanovoj! :o Drago mi je da Nole pokazao da je od istočne vjere, tako da patnja bude još jača...A? Kaj se zbiva kod mene?
SNARC Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Ovaj Korejac je uvezbavao govor pred ogledalom nedelju dana..isto bi pricao i da su ovi odigrali sve za sat i po. A momci ce da popadaju dok se sve ove jajare ispricaju..
Garnirung Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 neko od ove dvojice će da uleti i da išamara ove smarače sa govorima
TheBigFlegma Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 neko od ove dvojice će da uleti i da išamara ove smarače sa govorimaSad će Divac.
Recommended Posts