Jump to content
IGNORED

Vojna akademija

Howard Moon

Recommended Posts

Posted
Konačno neko da snimi nešto normalno u ovoj zemlji...
+1da je neka serija o drogosima, ili vec tako nekim barabama, to bi im bilo u redu...more, sve bi ja to mobiliso.<_<
  • Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• teacher

21

• Frank Pembleton

11

• steins

10

• gone fishing

6

Posted
+1da je neka serija o drogosima, ili vec tako nekim barabama, to bi im bilo u redu...more, sve bi ja to mobiliso.<_<
Pa ne bi im škodilo jedno pola godine kusanja vojničkog pasulja, a.k.a. najboljeg pasulja...
Posted

Ovde će biti samo pitomačkog pasulja, taj se kuva sa bar 2x više zrna pasulja po litri, ponekad upadne i rebarce ili slanina... Što nije i nikako ne može biti ista stvar. -_-

Posted

Meni deluje kao da je u pitanju spin-off Zena sa Dedinja- Muskarci iz Topcidera :)

Posted

Ja sam nocas sanjao da idem u vojsku (na pola puta sam se setio da sam odsluzio civilno, al' kasno bese), a samo sam video najavu serije. :unsure:

Posted
Radio je i Dečak iz Junkovca.
jeste. i meni posebno simpatičan TT sindroma i 4tom čoveku ništa ne fali - naprotiv.
Posted

4 čovek - gde podgojeni Kojo igra action man-a po scenariju Bornovog identiteta?

Posted
jeste. i meni posebno simpatičan TT sindroma i 4tom čoveku ništa ne fali - naprotiv.
TT Sindrom je odličan, a Četvrtom čoveku fali mnogo, mnogo toga.Zečeviću je srce na mestu i voli prave stvari, a bogami i nije nepismen. Šteta što mora da jede i plaća račune...
Posted
TT Sindrom je odličan, a Četvrtom čoveku fali mnogo, mnogo toga.Zečeviću je srce na mestu i voli prave stvari, a bogami i nije nepismen. Šteta što mora da jede i plaća račune...
ne znam meni je 4ti čovek bio zanimljiv prvo zbog žanra koga nema gotovo nigde još od 84te - a i zbog teme. u ostalo ne želim da ulazim
Posted
Eh i Karpenter je morao svasta nesto da snimi da bi snimio nesto po svome... ;) Zacevicu je to verujem leglo kao suvi zanr...
Posted

eto rešenja za našu nestašnu decu tj huligančiće, one pametnije poslati na akademiju a ostale na petogodišnji ugovor kao prašinare, dati im to ili toliko vremena u zabeli pa neka odaberu- vojska će od njih napraviti ljude :D

Posted

osecam da ce ovo da obara rekorde gledanosti...

Posted

kako nece, tu je devojcica iz siromasne seoske porodice, dobrostojeci decak hooligan na skidanju od caleta krimosa i od majke koju igra Ivana Mihic, decak iz middle class gradjanske porodice, romski decak sakupljac sekundarnih sirovina, sin military geeka, moguce gastarbajtera... dotle sam gledala, ne znam dalje :(dakle, ne moze da omane, cela srbija je tu