Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Novo, a dobro!

Featured Replies

Laura Mvula, novo soul ime koje dolazi iz Britanije. Lepotica fantasticnog glasa.nastup kod Grahama Nortona:

Album Sing to the Moon u prodaji od proslog meseca.Laura-Mvula-Sing-To-The-Moon.jpg
  • Replies 3k
  • Views 335.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Alice Russel - To Dustalice_russel_to_dust.jpgVrlo dobar, odlican 4+.Snimak sa koncerta:

novi Rachid Taha - Zoomweb tv na zvanicnom sajtu ce vam reci sve o novom albumu. gosti razni, glavni Mick Jones, a tu su i Eric Cantona, Oxmo Puccino, Femi Kuti, ...http://youtu.be/A6WIbvwcVUg

Kaceno je na now playing, ali definitivno zasluzuje da se nadje i na ovom topicu.jose-james-no-beginning-no-end-soul-jazz-nu-soul-blue-note-robert-glasper.jpgCista 5. Ozbiljan kandidat za album godine..Par friskih snimaka sa koncerata :

Na prvi posluh zvuci kao Neu! :lol:

:lolol:tip je odlican, ja sam mislio da je kontekstualni spektakl u pitanju, al tip kida pa razvaljuje !

malo LA skahttp://www.youtube.com/watch?v=I9XMb2PomEQ

Edited by mustang

ma da, nije novo - prethodno je objavljeno u velikodusnoj ediciji od 5 komada u 1978 Niameju; 2 primerka su iz radoznalosti kupljena pa presnimljena narodnjacima, a 2 su izgubljena u vihoru gradjanskog rata, a ovaj jedan primerak je sacuvala njegova baba-tetka koja je znala da je on tu kao nesto to prcko i zanimao se, no eto igrom slucaja je nije bacila evilsmile.gifuzgred, kad je kaseta iz 1978 pa jos iz ovakvog (nehumano vrelog!) geografskog podneblja i cuvana u ko zna kakvim uslovima to znaci da kad je digitalizujes vrlo likely imas samo jedan take-a da je snimis, jer instantno deteriorira i postaje useless junk. inace po vizuelnom identitetu Sahel Sounds lejbla i nekim drugim hintovima mislim da imamo svih razloga da sumnjamo da artisti dobijaju nekakav novac od ovih izdanja. zato je prevashodna preporuka konzumirati i uzivati, ali biti izuzetno oprezan sa mitomanijom. mali hint sa oficijelnog bandcampa:

Today his cassettes are rare objects, highly sought by fine art connoisseurs and experimental music collectors in Niamey.
edit: inace, ljudi redom odlepljuju na ovaj release. drago mi je da se i tebi dojmi, Zverilo :)

Edited by DarkAttraktor

ma salio sam se naravno - meni je sasvim novo, najmanje je bitno kada je snimljenohvala sto si podelio!

Robots returns ;)http://youtu.be/JMJwcOiBoZE
Ne svidja mi se Farelov glas, ali refren kida."We're up all night to get Loki." - The Avengers :D
  • 2 weeks later...