Jump to content
IGNORED

Novo, a dobro!

Gonzo

Recommended Posts

Posted

pa ne znam  sta da mislim. mada je simpaticno.

Posted

Hank Williams se prevrće u grobu :)

Posted
3 hours ago, vladavsnarod said:

Hank Williams se prevrće u grobu :)

Pesma za rubriku, novo, al' oprem dobro.

• Haha 1
Posted

A0855383393-10.jpg

• +1 1
Posted

Sad vidim na spotifaju da su u zadnjih nedelju dve nove albume izbacili Jesus and Mary Chain, Ride, Einsturzende Neubauten, Khruangbin, Drahla, Vampire Weekend, Jane Weaver, Bnny, Halo Maud...stiglo proleće.

Krenuo sam sa Khruangbin.

Da citiram Ramba "Jedno te isto". Sad već imam osećaj da puštaju jednu pesmu na loop. I dalje mi prija, mada ne toliko kao pre. Više je za nepostojeću temu Novo, a Solidno (kao i prethodni albumi, i ovaj će bolje zvučati kad se udaljim od NS betona)

• +1 3
Posted

Ove godine dosta dobrih albuma na amerikani. Evo, biram tri komada sa otprilike različitog spektra.

MjMtMTQzNi5qcGVn.jpeg

Kacey Musgraves - Deeper Well
Neki mejnstrim u žanru, ali odlično producirano. Pesma koja otvara album mi dosta liči na Fleetwood Mac.

NTktOTU5OC5qcGVn.jpeg

Waxahatchee - Tigers Blood
Možda čak i najbolji album Katie Crutchfield. Ima taj alt-country stil, vuče i na indie. Sigurno i odličnu ekipu uz sebe. Na albumu je gostovao MJ Lenderman.

NTEtOTQyNS5qcGVn.jpeg

Adrianne Lenker - Birght Future
Dosta sirov, minimalistički i neposredan stil kojim dočarava atmosferu. Odličan materijal i upadljiv je kod nje kontinuitet dobrih albuma.

Očekujemo i T Bone Burnetta uskoro...

• +1 2
  • Hvala 1
Posted

@Bojan super izbor Americane. Vaksahači mi baš legla, a Adrianne Lenker solo ništa lošija nego sa Big Thief. 

Na tu temu, Bonny Light Horseman, zapravo supergrupa snimili par pesama live u stogodišnjem pubu u nekoj irskoj pripizdini., tako da se mogu čuti i pozadinski zvuci tipa kašljuckanje. Super cool

• +1 2