wayfaring stranger Posted February 23 Posted February 23 Upravo se privodi kraju preslušavanje na Bandcampu. Jos jednom, au kakav je ovo bend. Nadam se da će lokalna radnja uskoro distribuirati. 4
warp Posted March 2 Posted March 2 Od svih članova SY, uvek sam najmanje voleo projekte Kim Gordon...ali ove dve nove pesme su fkn masterpis....
Ras Posted March 6 Posted March 6 On 2. 3. 2024. at 15:43, warp said: Od svih članova SY, uvek sam najmanje voleo projekte Kim Gordon...ali ove dve nove pesme su fkn masterpis.... Evo i treće: 1
warp Posted March 7 Posted March 7 Sad sam preslušao i ovaj njen No Home Record iz 2019.-te, toliko o tome da nema dostojanstvenog starenja u rnr ! Fenomenalna ploča ! Za to vreme Lee, Thurston i Steve dave po jaja što bi rekli južnjaci...
Ras Posted March 7 Posted March 7 26 minutes ago, warp said: Sad sam preslušao i ovaj njen No Home Record iz 2019.-te, toliko o tome da nema dostojanstvenog starenja u rnr ! Fenomenalna ploča ! Za to vreme Lee, Thurston i Steve dave po jaja što bi rekli južnjaci... Meni se nisu dopale pesme Kim Gordon koje su tada bile dostupne na YT, pa album nisam ni preslušavao. Ovih par sam čuo i zvuče baš dobro, pa se možda ponovo osvrnem na onaj prethodni. Ove druge u solo projektima nisam slušao, a jesam u nekim kolaboracijama gde su ravnopravni učesnici. 1
Malkmus Posted March 7 Posted March 7 Lee ima poneku dobru pesmu. Uz Stevea, meni draži deo SY. No Home Record je meni jedini dobar kao celina, od svih SY solo albuma. Thurston je imao dobro ocenjene albume, ali meni to ništa nije leglo iako su blizu po zvuku, recimo, periodu 1998-2000.
Ras Posted March 15 Posted March 15 Novo, ne posebno dobro. Quote All I Remember’ is a brand new unreleased recording and the closing song from the upcoming ‘Eno’ biopic, a career spanning documentary with a UK premier at the Barbican on April 20
Recommended Posts