Jump to content
IGNORED

Novo, a dobro!

Gonzo

Recommended Posts

Posted

spacer.png

Upravo se privodi kraju preslušavanje na Bandcampu. Jos jednom, au kakav je ovo bend. Nadam se da će lokalna radnja uskoro distribuirati.

• +1 4
Posted

Od svih članova SY, uvek sam najmanje voleo projekte Kim Gordon...ali ove dve nove pesme su fkn masterpis....

Posted

• +1 2
Posted
On 2. 3. 2024. at 15:43, warp said:

Od svih članova SY, uvek sam najmanje voleo projekte Kim Gordon...ali ove dve nove pesme su fkn masterpis....

Evo i treće:

• Hvala 1
Posted

Sad sam preslušao i ovaj njen No Home Record iz 2019.-te, toliko o tome da nema dostojanstvenog starenja u rnr ! Fenomenalna ploča ! 

Za to vreme Lee, Thurston i Steve dave po jaja što bi :sad: rekli južnjaci...

Posted
26 minutes ago, warp said:

Sad sam preslušao i ovaj njen No Home Record iz 2019.-te, toliko o tome da nema dostojanstvenog starenja u rnr ! Fenomenalna ploča ! 

Za to vreme Lee, Thurston i Steve dave po jaja što bi :sad: rekli južnjaci...

Meni se nisu dopale pesme Kim Gordon koje su tada bile dostupne na YT, pa album nisam ni preslušavao. Ovih par sam čuo i zvuče baš dobro, pa se možda ponovo osvrnem na onaj prethodni.

Ove druge u solo projektima nisam slušao, a jesam u nekim kolaboracijama gde su ravnopravni učesnici.

• +1 1
Posted

Lee ima poneku dobru pesmu. Uz Stevea, meni draži deo SY.

No Home Record je meni jedini dobar kao celina, od svih SY solo albuma.

Thurston je imao dobro ocenjene albume, ali meni to ništa nije leglo iako su blizu po zvuku, recimo, periodu 1998-2000.

Posted

u centar, standardno

• +1 2
Posted

• +1 3
Posted

Novo, ne posebno dobro.

All I Remember’ is a brand new unreleased recording and the closing song from the upcoming ‘Eno’ biopic, a career spanning documentary with a UK premier at the Barbican on April 20