September 27, 201311 yr http://www.funnyordie.com/videos/e14c22ffcd/a-manly-day-in-the-life-of-nick-offerman
September 28, 201311 yr Author Divim se sam sebi kako sam izdržao ceo dan da ne pogledam, a onda sam danas seo i gledao u visokoj rezoluciji i smejao se grohotom, a pustio i suzu. Mnogo su mi nedostajali, život je mnogo lepši sada.
October 4, 201311 yr Author Osim što nam najavljuju odlaske nekih likova :(Ali, biće još Kristinice™.
October 4, 201311 yr Moram da primetim da se Microsoft fino isprsio za reklamu... U ovoj epizodi Tom i Dona imaju Nokia Lumie 1020, a Ron se snimi za Vine na Surface tabletu. No, nije nešto napadno, pa mi je ok.
October 5, 201311 yr и лесли 925, чини ми се... није превише нападно, али је out of character за тома да користи лумиу, очекивано би било да има златни 5с :)
January 17, 201411 yr Author Meni je i ova sezona vrh, ali mi je sve neko glazirano setom jer očekujem da će da se završi posle ove sezone. Prakning Ben.
January 31, 201411 yr све време ме копка одакле ми је познат овај ћелави и одем на имдб после епизоде, кад оно френк соботка :)