oyashirazu Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 (edited) srce mi se cepahttp://www.celebuzz....ut-as-a-couple/ Edited July 9, 2013 by oyashirazu
Lrd Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 Nek je nama Ejmi živa i zdrava. A Endi mi je sto puta bolji na prvoj fotki. Ua, zdrav život. :(
Lrd Posted July 20, 2013 Author Posted July 20, 2013 :Hail: A super je i pesma, a on je neviđena faca.
Calavera Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 (edited) Rob Lowe and Rashida Jones are literally leaving Parks And Recreation:( Edited August 1, 2013 by Calavera
Lrd Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 Rob Lowe and Rashida Jones are literally leaving Parks And Recreation :( NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!
copkillah Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Pa jedino ako nam uvedu neke dobre nove likove, kao što su to svojevremeno uradili sa njim i sa Adamom Skotom, inače ne dolazi u obzir!!!
Weenie Pooh Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Je l' jeres ako kažem da bih voleo da se serija dostojanstveno privede kraju? As in, što pre?
Lrd Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 I ja bih voleo dostojanstveno, ali ne znam kakve to veze ima sa "što pre". Mislim da je zadržala nivo do sada, i da je peta sezona bila spektakularna.Ali, da strepim posle ovih vesti - strepim.I think I need more vitamin D. Yes, that's it.
Weenie Pooh Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Nije da nisu i dalje zabavni, ali meni već deluje kao bottom of the barrel stuff kad su zapleti u pitanju. Sad još samo fali da počne cast da se osipa, da uvedu neke nove likove pa da recikliraju već viđene priče samo sa njima u glavnim ulogama... To bi bio najgori mogući scenario :(
Lrd Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 Ja im i dalje slepo vjerujem i ZNAM da se to neće desiti.
Lrd Posted September 12, 2013 Author Posted September 12, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=ISAtUFYgEMUPa, vreme je. :) Malo preko dve nedelje do jednosatnog starta sezone. Weeeeeee
Barsa Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Odlican pocetak sezone, bas su mi nedostajali
Recommended Posts