Jump to content

Parks and Recreation

53 members have voted

1. 1. Omiljeni lik iz serije?

• Leslie Knope
    • Ron fucking Swanson
    • April Ludgate
    • Andy Dwyer
    • Chris Traeger
    • Jean-Ralphio, heeeeeoooo
    • Tom Haverford
    • Ann Perkins!
      0
    • Tammy 2
    • Ben Wyatt
      0

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Author
jerry's fault-hahahahahahahah
Pa nema ništa draže na svetu! :lol:

kako je uopste moguce ne glasati za Ron fucking Swansona?! da nema njega, opusteno bih mogao i da ne gledam...

Meni je veća misterija zašto je Jean-Ralphio uopšte u konkurenciji. Sad kad sam video ko je u pitanju, ništa mi nije jasno.

hahahahahaha, al nijean glas za Toma,averovatno

Par "tizera":A kako da ne? :lol:
Ništa ne menja. Iritantan je i odvratan, audiovizuelno. Kao da su uzeli Toma i amputirali smu dečju naivnost, a sve ono što ostane digli na kub.
  • Author
Ništa ne menja. Iritantan je i odvratan, audiovizuelno. Kao da su uzeli Toma i amputirali smu dečju naivnost, a sve ono što ostane digli na kub.
Pa to! :lol: I još izbeljuje anus. A do te mere je iritantan da se u par navrata čak i Tomu popeo na kurac. Inače, palo mi napamet da potražim Obri na tviteru i našao najbolji tvit ikad:
I play WOW in my underwear every night. So screw you, haters. Hate on tweeters. Tweet on lovers. tweet tweet twreeeeerdr mdndisbdyais codifb
Dakle, stvarno je abnormalna.
  • Author

Epska epizoda! Ep-ska! Ne zna se ko više dominira, potpuno ludilo! "Are you a female bird?"

Meni se Leslie nije preterano dojmila veceras sve do one izjave za stampu, ali sve ostalo je bilo suvo zlato. :)- If you don't vote for me, my boyfriend might beat you up.

• Author
Meni se Leslie nije preterano dojmila veceras sve do one izjave za stampu, ali sve ostalo je bilo suvo zlato. :)- If you don't vote for me, my boyfriend might beat you up.
Meni je cela epizoda plus zato što volim kuglanje, ali je bilo previše carskih trenutaka: Tom kako se kugla i povređuje, Ejpril kako pizdi na Krisa, pa ga teši, Ron kako pizdi na Toma, ma...sve. :lol: Jedva čekam večeras da ponovo pogledam.
Smashed_cast_610.jpgtumblr_ly9ntpQETk1r37y87o1_500.jpgOvo ima da se gleda samo zbog glumacke ekipe!
  • Author

Šta je ovo? Ko su ovi drugi ljudi?Ali Offerman sa Šubarom i šalom. :lol:

Smashed, nisi prepoznao Tammy II? I ocigledno nisi gledao Breaking Bad, sto je jos gore... <_<