Jump to content
IGNORED

Parks and Recreation

Lrd

53 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

I would rather visit Europe than have anything romantic happen between us :Hail:I dalje su odlične epizode od povratka iz DC-a. Tammy Two & crotch censorship su bili highlight ove...

Edited by Weenie Pooh
  • Replies 438
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Lrd

123

• Weenie Pooh

34

• copkillah

31

• Calavera

27

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pocepala je epizoda, smejao sam se kao blesav. Stari dobri Parks and Rec, ne znaš ko više dominira. Super mi je bilo kako se Temi dva napalila u kontejneru, a sve vezano za Rona je :Hail:Inače, Džeri ispade najveći dominator, em je srećan sa svojim životom, em ima ribetinu od žene, em su mu deca uspešna i lepa, em ima ubedljvo najveće spolovilo koje su lekari ikad videli. :lolol:

Posted

dobra epizoda.btw, wow! nisam znao da su tammy II i ron muz i zena u pravo zivotu

• 2 weeks later...
Posted

Ako nekoga interesuje, kod Conana su u zadnjih mjesec-dva dana bili bukvalno svi, od Rona, Donne...do April i Andyja ove sedmice.Bilo recimo interesatno da Nick Offerman ima svoj woodshop.

Posted
Ako nekoga interesuje, kod Conana su u zadnjih mjesec-dva dana bili bukvalno svi, od Rona, Donne...do April i Andyja ove sedmice.Bilo recimo interesatno da Nick Offerman ima svoj woodshop.
i endijeve ovogodišnje pre-posle fotke1355952493_chris-pratt-lg.jpg
  • 4 weeks later...
Posted

Bilo je ovo dugih 40 dana, ali konačno su se vratili! I to kako! :Hail:A onda sam se setio da ih još nisu obnovili i verovatno neće. :(Ljubitelji američkog fudbala imaju poseban razlog za radost. :)A pojavljuje se i Roj Hibert sa drugom, što me navelo da se zapitam da li su svi američki košarkaši rođeni posle 1985. hipsteri IRL.

Posted

Aha, sinocna epizoda je razbila! :Hail: Meni je najbolja ona scena u alternativnom baru i face koje Ron slaze kad gleda one perverzije.

Posted
A pojavljuje se i Roj Hibert sa drugom, što me navelo da se zapitam da li su svi američki košarkaši rođeni posle 1985. hipsteri IRL.
... ili samo oni koji igraju/su igrali za Indijanu?Odlična epizoda. Andy i njegova mračna fantazija o Krisu i April je high point :D
  • 1 month later...
Posted
Predivna nova epizoda.
I meni i meni! Bаš sam se raznežio i uživao. :)
Posted

Malo mi je Mona-Lisa kao lik mnogo in your face i bledi plagijat i nadam se da će je brzo ditchovati iz serije, ali sve ostalo je cakum-pakum. ^_^

Posted

Da da, i ja se nadam da je ona cao ubrzo. Ali Svarcman bi recimo mogao da ostane jos malo. "Aaaa, mislis da sad rentiram Tarkovskog SA TITLOVIMA"Scena sa Jerryjem kad se pogubi jer nije navikao da toliko prica :lolol:

Posted

Meni je kul sestra. Mislim, isto su odvratni. :)

Posted

Meni je malo njanjavo poslednjih par epizoda, mada ne znam da objasnim zašto. Sve od Lesley & Ben svadbe, preko Ann Perkins baby daddy podzapleta... ne znam, još su mi smešne tu i tamo Ron i April scene, ali malo šta osim toga.Možda je problem što sam intenzivno gledao poslednje tri sezone Modern Family ovih dana, u poređenju sa čim su Parks & Rec prilično... mlaki.