WTF Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Prema najavama u sledecoj epizodi gostuje niko drugi do Joe The Biden (aka the VP)Sent from my iPad using Tapatalk
Weenie Pooh Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Ben's parents epizoda je genijalna, rame uz rame sa najboljima iz prethodnih sezona! Eto kako se stvari lako dovedu na svoje mesto, samo dovuku April i Bena nazad iz glupog i nesmešnog DC environmenta. Breaking Bad Mike vs. Ron Swanson - cliffhanger! Kako da znamo šta se desilo?Moja avatarka je odlična u kontrastu sa Endijem i En i Krisom - "Smallpox, botched surgery, snails coming out of your mouth..." :lol:Ali najbolji citat je ipak Leslin: "Ann, you're such a good friend, you are a beautiful talented brilliant powerful musk ox! Thank you, ox, for keeping this ship afloat."
Kampokei Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 I fenomenalni Chrisov raspad. I kad Ron ubode raznjicem Jean-Ralphija hahaha
Weenie Pooh Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 - That was not a legitimate unity quilt!- Oh, haha, that old chestnut...
pp34 Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=5QdOpjOQfw4 Edited November 10, 2012 by pp34
Weenie Pooh Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=5QdOpjOQfw4Ann Perkins joj ukrala šou u poslednjoj sekundi :D
Lrd Posted November 10, 2012 Author Posted November 10, 2012 (edited) Carske su bile poslednje dve epizode. Carske! http://www.youtube.com/watch?v=5QdOpjOQfw4Kolika je ona carica!! Ona scena u sudu mi je smešnija ovde nego u epizodi. Pratim i Krisa Preta na twitteru. Lud čovek. :D Edited November 10, 2012 by Lrd
pp34 Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 prosecna epizoda al je andy izdominirao za desetku :lolol:
Lrd Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Ja nisam očekivao više, bilo mi je sasvim dovoljno. :)Volim kada se pojavljuju Igltonjani, a volim i Ejpril i Endi kada su u akciji.
WTF Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Meni toliko vreme posveceno celoj Pawnee vs Eagleton patkometriji mirise na lenjost i tipican filler za mid-season epizode. Andy/April performance je ipak bio najbolji deo epizode, naravno najbolji deo toga je bio onaj sa izgubljenim klincem i "goodbye Mrs. Hitler". Sve u svemu, OK epizoda. Sent from my iPhone using Tapatalk
nemoderisani Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 meni to rivalstvo sa eagletonom nije filler već zicer. smešno je. dobra epizoda
Weenie Pooh Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Meni samo fali deo kad se ispostavi da je igltonijanac arhietekta u stvari stvarno zagriženi snobista koji ih svo vreme zavlači :)April & Andy jesu odlični, drastična je razlika u odnosu na one prve epizode kad su bili razdvojeni i besmisleni.
MancMellow Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Poceo tek pre par dana. Ne znam ni sam kako se to desilo. Anyhow...plačem al gde sad da pričam na šta kad ste to svi odlgedali ko zna kad :D
Recommended Posts