anantaram Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 (edited) Steta bi bilo da Tipsa sad izgubi kad vec i Novak i zenske igraju tako dobro. Cini mi se da odavno nismo imali 4 tenisera u 4. kolu.1 juniorski ritern Gaskea. 2 brejk lopte na pocetku 2. seta Edited January 21, 2012 by anantaram
anantaram Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 10 izgubljenih gemova u 3 kola.Krenuce Gaske da chokuje uskoro. To je neminovno.
Čutura Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 reeshar igra ko iz najboljih dana, ne vidim kako ovo tipsa moze da dobije, odo' da spavamlaku noc..
tsva Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Janko je ovo odigrao kao zadnja fukara. Ne secam se kada je zadnji put odigrao ovako lose. Bilo je mucno gledati ga.
keitel Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Lodra očekivano krenuo sa egzibicijom..kakav poslednji gem drugog seta, nešto najbolje što sam gledao dugo vremena.
Jean-Luc Picard Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Lodra očekivano krenuo sa egzibicijom..kakav poslednji gem drugog seta, nešto najbolje što sam gledao dugo vremena.Možeš zamisliti kako je to kad ti je takav gem prva stvar koju pogledaš nakon buđenja... Zaista obojici za to....
Jean-Luc Picard Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Hewitt odlican za sada :)Kako je taj čovek meni bio antipatičan i kako mi je sve draži i draži kako vreme prolazi. Borac par exellance. Nedostajaće tour-u kad se uskoro penzinoiše...
Recommended Posts