Zli Gli Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Vavrinka, jeb'o ti ja pas mater. A i ko me jebe sto igram kvotu 1.35
anantaram Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 (edited) Slajs-reli .Probajte ovo brzo da kazete, da vidite koliko je tesko.Zanimljivo je ponekad gledati kada igra pusher protiv pushera. Ono sto je glavno, moraju se podeliti uloge, ko ce da bude dominantan a ko pokoran, i svaka uloga ima sebi svojstven uzitak, nista nije prejudicirano, a uloge nisu fiksirane, nego ih protivnici mogu uvek razmeniti, a ponekad mogu da probaju da igraju ove uloge u isto vreme. Ne mora uopste biti dosadno ako se uzivite u mec. Edited January 20, 2012 by anantaram
freakns Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Ne mora uopste biti dosadno ako se uzivite u mec.apsolutno... bolje uspavljuje od snookera i curlinga zajedno :D
Aineko Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 koja je ladovina ovaj tomik. ta flegmaticnost i brzo prelzenje preko ispustenih sansi ce mu mnogo znaciti u karijeri.
Jean-Luc Picard Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Slajs-reli ™.Probajte ovo brzo da kazete, da vidite koliko je tesko.Zanimljivo je ponekad gledati kada igra pusher protiv pushera. Ono sto je glavno, moraju se podeliti uloge, ko ce da bude dominantan a ko pokoran, i svaka uloga ima sebi svojstven uzitak, nista nije prejudicirano, a uloge nisu fiksirane, nego ih protivnici mogu uvek razmeniti, a ponekad mogu da probaju da igraju ove uloge u isto vreme. Ne mora uopste biti dosadno ako se uzivite u mec.Ne znam da li pričaš generalno ili si mislio konkretno na tekući meč, ali ako je ovo drugo debelo grešiš. Dolgopolov je sve samo ne pušer. Izuzetno zanimljiv igrač. Malo ko u današnjem tenisu ume promeniti ritam u poenu kao što to on radi. Tomika neću da komentarišem. Izuzetno je visoko plasiran u strašnoj konkurenciji meni antipatičnih tenisera što dovoljno govori samo za sebe..
keitel Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Može i Tomić kad hoće, njegova ravna forhend paralela je estetski užitak.
Afterburner Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 (edited) evo sad se ukljucih i brejk za deranaali bh sto mu je ruzan majko mila Edited January 20, 2012 by Afterburner
keitel Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Ova dvojica su zbirno odigrala 29 setova na turniru i sad neko tu treba da pruži Federeru otpor..teži slučaj.
Afterburner Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 pocecu da navijam za tomika jer ako prodje bice ludnica na tom mecu
freakns Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 prodje govno austalijsko... cak razmisljam da mi nece biti mrsko ako ga Pederer overi, toliko mi je antipatican!
anantaram Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 (edited) Ne znam da li pričaš generalno ili si mislio konkretno na tekući meč, ali ako je ovo drugo debelo grešiš. Dolgopolov je sve samo ne pušer. Izuzetno zanimljiv igrač. Malo ko u današnjem tenisu ume promeniti ritam u poenu kao što to on radi. Tomika neću da komentarišem. Izuzetno je visoko plasiran u strašnoj konkurenciji meni antipatičnih tenisera što dovoljno govori samo za sebe..Cini mi se da i Tomic sve vise tezi Dolgovom stilu. Umrtvljuje igru da bi dobio sansu da krene u ofanzivu.Vrlo pametan i smiren igrac, i taman za toliko odvratniji. Edited January 20, 2012 by anantaram
tsva Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Ana dobila ali nije se pretrgla od dobre igre. Bice joj tesko sa Kvitovom. Novak poceo zivotinjski.
Quizmaster Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Nicolas Mahut treba da bude NIKOLA MAI (U se u ovom slučaju izgovara i piše kao I, poput prezimena Hugo - IGO) . Cîrstea je zapravo KRSTEA (kao što je i grad TRGOVIŠTE, a ne Tirgovište).Tako piše u pravilima transkripcije za srpski jezik.
Recommended Posts