January 23, 201213 yr Dal je moguće da će Ana izgubiti od ove spodobe koja ima pozu kamile koja pije vodu dok piša?
January 23, 201213 yr kakav promasaj Kvitove :lol:ali nece joj puno smetati, cenim da ce sada lagano da odservira za mec, jbg Ana se uzbudila jos na pocetku...
January 23, 201213 yr Kakav blistav promašaj Kvitove, smešan smeš :lol:Videćemo može li je to skupo koštati.
January 23, 201213 yr kakav ekspresni raspad Kvitove... Ana ce sada mora da pokaze da ume jace da se raspadne
January 23, 201213 yr Koja je budala voditelj! Treba da raduje ova igra Ane Ivanović! Imala je 7 duplih grešaka, milion promašaja. Ova Kvitova osim servisa nema ništa.
January 23, 201213 yr strasno... za vreme OI kada se onako posrala po svemu sto je ispricala, pozeleo sam joj sve najgore... i sada mi je zao jednostavno :( siguran sam da nisam ja taj koji je uticao na njen pad, ali gledati devojku koja ima takav tenis u rukama kako se iz meca u mec samounistava je tuzno :(Kvitova se uz pomoc serve docepala TB, jer je od onog promasaja smeca uspela samo servu da pogodi. i Ana otvara TB sa duplom, pa reternom u mrezu, pa uzme poen i onda jos jedna dupla... sta li se desava u toj glavi, sumnjam da i najbolji psiholozi mogu ispraviti. jbg, nema ovome oporavka vise. steta.
January 23, 201213 yr Jeste li ocekivali od Ane da pobedi, ili se samo nervirate zbog nacina na koji je izgubila? Kvitova je mnogo bolja od Ane u ovom trenutku i sve su sanse da ce tako i ostati.Inace, 4. kolo je Anin vrhunac vec dugo vreme. Edited January 23, 201213 yr by anantaram