Jump to content

Featured Replies

jea, beer fest i u novom sadu. biggrin.gif

eto... taman i ja jedan Exit da preskochim

Laurent Garnier brings his LBS show to EXIT festival 2012 alongside AZARI & III, Brodinski & When Saints Go Machine
  • 4 weeks later...

Ako je neko propustio, dolaze i Duran Duran :wub:

eto... taman i ja jedan Exit da preskochim
Ako je neko propustio, dolaze i Duran Duran :wub:
:wub: idoli iz detinjstva

đubran đubran su razbili na sajmu onomad, preporučujem svakom ko ima para da se širi (svakom).

Al samo ako "praše" ( :lol: ) i Tel Aviv i Chauffeur i tako to...

ja sam se zgranuo što su durak durak uopšte svirali šofera, to mi je oduvek bila bizarština par ekselans, a tek tel aviv nisam očekivao. (inače mi je uvek bilo žao što nije upala na rio umesto one budalaštine od naslovne "pesme"). :yucky:

Duran Duran at Hela ^_^ 1, Belgrade, Serbia.Opening act: Laki Penguins Setlist: "Sunrise" "Hungry Like The Wolf" "Planet Earth" "Serious" / "Nice" "Union of the Snake" "Come Undone" "What Happens Tomorrow" "Hold Back The Rain" "Some Like It Hot" / "My Own Way" "The Reflex" "The Chauffeur" "Ordinary World" "Save A Prayer" "A View To A Kill" "Notorious" "Electric Barbarella" "Careless Memories" "The Wild Boys" Encore: "Girls on Film" "Rio"

Edited by Hella

ko je rođen 70-ih a ne voli bar jednu rstva od duran duran...jebi ga, taj ko da nikad mjuziku slušo nije. samo jednu, makar i iz zajebancije.ja volim čak dve, rio i save a prayer. ova druga jebe kevu, hit 1/1.

461628_10150770831681667_101244131666_11600779_305441870_o.jpgR&S Records showcase on Exit Festival 2012... Teengirl Fantasy, LONE., Pariah & The Chain... Its HAMMER time! :Hail:
PicImg_Kevin_Durant_of_42a2_x200.jpg' PicImg_Kevin_Durant_of_42a2_x200.jpg'JEEEEEBEM TI ZIVOT!!!!

Edited by ficfiric

koja kenjaza kurca. sad su DD kao losipokidalio su na sajmu, i kidali su 80ih kao bend. hit za hitomumrite dusmani

Ne znam da li je ironija ili si ozbiljan.

mrtav ozbiljan