Have_Fun Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Laurent Garnier brings his LBS show to EXIT festival 2012 alongside AZARI & III, Brodinski & When Saints Go Machine
MancMellow Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Ako je neko propustio, dolaze i Duran Duran idoli iz detinjstva
Hella Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 đubran đubran su razbili na sajmu onomad, preporučujem svakom ko ima para da se širi (svakom).
MancMellow Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Al samo ako "praše" ( ) i Tel Aviv i Chauffeur i tako to...
Hella Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 (edited) ja sam se zgranuo što su durak durak uopšte svirali šofera, to mi je oduvek bila bizarština par ekselans, a tek tel aviv nisam očekivao. (inače mi je uvek bilo žao što nije upala na rio umesto one budalaštine od naslovne "pesme"). Duran Duran at Hela ^_^ 1, Belgrade, Serbia.Opening act: Laki Penguins Setlist: "Sunrise" "Hungry Like The Wolf" "Planet Earth" "Serious" / "Nice" "Union of the Snake" "Come Undone" "What Happens Tomorrow" "Hold Back The Rain" "Some Like It Hot" / "My Own Way" "The Reflex" "The Chauffeur" "Ordinary World" "Save A Prayer" "A View To A Kill" "Notorious" "Electric Barbarella" "Careless Memories" "The Wild Boys" Encore: "Girls on Film" "Rio" Edited March 29, 2012 by Hella
MocaVukotic Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 ko je rođen 70-ih a ne voli bar jednu rstva od duran duran...jebi ga, taj ko da nikad mjuziku slušo nije. samo jednu, makar i iz zajebancije.ja volim čak dve, rio i save a prayer. ova druga jebe kevu, hit 1/1.
maheem Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 R&S Records showcase on Exit Festival 2012... Teengirl Fantasy, LONE., Pariah & The Chain... Its HAMMER time!
ficfiric Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 (edited) ' 'JEEEEEBEM TI ZIVOT!!!! Edited March 30, 2012 by ficfiric
assück Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 koja kenjaza kurca. sad su DD kao losipokidalio su na sajmu, i kidali su 80ih kao bend. hit za hitomumrite dusmani
Recommended Posts