Jump to content

Featured Replies

• Author

Potvrđeni Gossip i Wolfmother.

Edited by kokota

• Replies 720
  • Views 76k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• EXIT 2022.   PRVI DAN   Scena prva Za veseli početak Exita pobrinuli su se… radikali. Na mostu su istakli transparent na kome piše: “EU go home, Serbia - Russia that is o

• EXIT 2024   Prvi dan, četvrtak   Lu - Fusion Moji Šapčani. Odlični! Očekivano slaba posećenost, jer praktično otvaraju festival (ne računajući nulti dan). Upravo su objavili album

• EXIT 2023.   PRVI DAN   ŠAJZERBITERLEMON (Main stage) Hali Gali dženerejšn rulz Odlična svirka za početak festivala. Pre dve godine, gledao

Posted Images

Opet The Gossip? Bili kao anonimusi i sad par godina nakon sto su svi zaboravili na njih :D

Wolfmother? ijao. ide mi se

i meni
jebo to, olibit kakih rokacina?
+1
i meni
sad se i meni ide. nađemo se kod drveta desno od bine

zavisi sa koje strane gledaš? ka ili od bine? :unsure:

sad se i meni ide. nađemo se kod drveta desno od bine
Dogovoreno! ;)

@assuck: je l ti to nastupaš na mejdžu pa na drvo gledaš od bine?@žeton C: to bre!

Edited by maheem

Gossip mi je bio najbolji Exit koncert na kojem sam bio [sto doduse nije neki veliki broj]. Tako da su mi oni ubjedljivo najzanimljiviji do sad.

@assuck: je l ti to nastupaš na mejdžu pa na drvo gledaš od bine?@žeton C: to bre!
Van Gogh :blush:

znao sam da ćeš uspeti u životu :wub:

• 3 weeks later...

DRI

Exit FestivalPrepare for the blast of your life, the illustrious Guns N' Roses confirmed for EXIT festival 2012