Jump to content
IGNORED

Exit

kokota

Recommended Posts

Posted

Gresis za Hiljsona, ima dosta veliki raspon sto se tice tema pa kako se kome sta svidja ali dosta stihova i strofa koje je uradio su vrhunski, rang najboljih na sh jeziku. Goca je markantniji :naughty: ali Hiljson je ipak bolji liricar. 

Posted
10 minutes ago, djeneralche said:

Gresis za Hiljsona, ima dosta veliki raspon sto se tice tema pa kako se kome sta svidja ali dosta stihova i strofa koje je uradio su vrhunski, rang najboljih na sh jeziku. Goca je markantniji :naughty: ali Hiljson je ipak bolji liricar. 

Moguće za Hiljsona. Nisam stigao detaljno da preslušam. "Cura s kvarta" nam je na listi za more, sviđa se celoj familiji. Daj neke preporuke za njegove pesme. Može na pm.

Posted

Ne znam bas dal je za familijarno slusanje 

Kukus klan mi smo balkanski Beasti Boys
(Ignorisi ostale sa videa)

Ovo je vec klasika, plus one squating slavs fazon, pesmu za Juzni vetar, pesma za Evroviziju. Izasao je nedavno i novi, to nisam stigao da preslusam.

• Hvala 1
Posted
12 minutes ago, djeneralche said:

Ne znam bas dal je za familijarno slusanje 

OK, Hvala!

• +1 1
Posted

@klimt
Ako ti nije teško da se cimneš do Zagreba 4.8. Sara Renar drži jedan od njenih Rooftop koncerata sa Dinom Jashari kao gošćom, mislim da bi uživao :)
I hvala za izveštaj, kao da sam bio tamo
!

ed: sad vidim da su dodale i 5.8., možda je 4. već rasprodat

• +1 1
Posted (edited)
44 minutes ago, aram said:

@klimt
Ako ti nije teško da se cimneš do Zagreba 4.8. Sara Renar drži jedan od njenih Rooftop koncerata sa Dinom Jashari kao gošćom, mislim da bi uživao :)
I hvala za izveštaj, kao da sam bio tamo
!

ed: sad vidim da su dodale i 5.8., možda je 4. već rasprodat

Uh, hvala za informaciju! Nažalost nema šanse, početak meseca, ludilo na poslu, ostaviti sve kako treba pred more. I sa Exita sam morao u subotu da se vraćam.

Saru sam srećom gledao 3 puta. Dva puta na Exitu 2015. i 2018. i jednom u Elektropioniru 2016. godine. Mislim da sam je uhvatio u zenitu. Poslednji album mi se nije svideo, mada sam ga preslušao samo dva puta. Svakako je želim ponovo slušati uživo. Bila onomad, u maju, na Krokodil festivalu al ne stigoh. Tipujem da Dina mora doći na jesen u BG, recimo DOB.

Edited by klimt
Posted

@klimt Baš mi drago što ti je Dry Cleaning jedan od boljih koncerata. Meni je to jedan od najboljih bendova u poslednjoj dekadi. Ali i šteta što je manje interesovanje. Gledao sam baš snimak sa Primavere, od prošle godine. I tamo su bili sjajni.

Evo i zanimljiv intervju i izbor muzike članova benda. To je pre poslednjeg albuma Stumpwork, ali posle New Long Leg.

• +1 1
  • Hvala 1
  • 11 months later...
Posted

upravo na mejinu ide neka riba iniko, nema svoje pesme pa peva nirvanu i majkla dzeksona:rolleyes:

• Haha 2
  • Tužno 1
Posted

Imam jednu kartu za nedelju po onoj prvoj, promotivnoj ceni na prodaju:rolleyes:.

Posted
On 11. 7. 2024. at 0:00, ultra plasticni said:

upravo na mejinu ide neka riba iniko, nema svoje pesme pa peva nirvanu i majkla dzeksona:rolleyes:

A, ne zezaj. Bila sam tamo. Te dve pesme je samo pozajmila, ostale su bile njene.

• 3 weeks later...
Posted
On 20. 7. 2024. at 16:54, klimt said:
Lakeside X - Fusion
Kome treba češki "mračni Dipeš mod", sa prilično skromnim brojem pregleda na YouTubu?

Meni :happy: Znam im albume, singlove, remixe, trivije poput da je pjevač Pražanin iz Finske i da se, tačno, žestoko lože na DM te da su svojevremno uspjeli da doture svoje diskove M. Goru.. Furaju se na melanholičnu mistiku, ali kod mene imaju prolaz. Bio sam se naložio da zbog njih odem na tvrđavu posle 300 godina, ali me smorila vrućina. Zato sad kucam o propuštenom koncertu po istoj vrućini gol u gaćama. :isuse:

Potražio sam topik jer mi je jutros iz šifonjera ispod prašnjavih stvari i diskova koje ne koristim 15 godina ispao flajer Exita moje mladosti:

Clipboard01.thumb.jpg.b75140c052e8684189e2146676d02d89.jpg

IMG_20240809_134952.thumb.jpg.fc315bc04b7da7d1e5b433147b1e75c3.jpg

Zaboravilo se kakav je to bio Lajnap! :heart: x 1 000 000

• +1 2
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
26 minutes ago, autsajder said:

Meni :happy: Znam im albume, singlove, remixe, trivije poput da je pjevač Pražanin iz Finske i da se, tačno, žestoko lože na DM te da su svojevremno uspjeli da doture svoje diskove M. Goru.. Furaju se na melanholičnu mistiku, ali kod mene imaju prolaz. Bio sam se naložio da zbog njih odem na tvrđavu posle 300 godina, ali me smorila vrućina. Zato sad kucam o propuštenom koncertu po istoj vrućini gol u gaćama. :isuse:

Potražio sam topik jer mi je jutros iz šifonjera ispod prašnjavih stvari i diskova koje ne koristim 15 godina ispao flajer Exita moje mladosti:

Clipboard01.thumb.jpg.b75140c052e8684189e2146676d02d89.jpg

IMG_20240809_134952.thumb.jpg.fc315bc04b7da7d1e5b433147b1e75c3.jpg

Zaboravilo se kakav je to bio Lajnap! :heart: x 1 000 000

Kao da je bilo juče, a već prođe skoro 20 godina...

Bio sam. Još se neiskusno javio da vozim društvo u Ns. Kad smo se vraćali nije mi bilo svejedno. Od tada, isključivo busom.

• +1 1
Posted

Tad sam pokisao kao jebeni crkveni miš čekajući Garbage na Mainu

Posted

Isto, uprkos kišobranu. Pljusak nakon Brauna, pa pauza od preko sat dok su tehničari sređivali potopljenu binu. Bend je insistirao da se svirka održi jer ih je toliko ljudi čekalo, vadili su opremu iz bekap paketa i uspjelo je. Posle bila super energija. 

Na RTS snimku stojim i cupkam tačno ispred glavne kamere i imam gomilu kadrova sa Širli, a i ona sa mnom :happy:

• +1 2
  • Wub 1