villiem Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 3 minutes ago, Jozef K. said: Ako dolaziš javi se na pivo. Sve dolazi u obzir da gledam osim Čorbe. Nije lose, ima Bjesova i Obojeni program ima novi album 2
Jozef K. Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 (edited) Oni će verovatno biti u nekom terminu bzvz. A svakako ne planiram da slušam taj užas. Edit: mislim na vojaž Edited June 9, 2021 by Jozef K. 1
Filozof manijak Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 Mogao bih pogledati Marinka i družinu, odavno nisam 1
villiem Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 Just now, Filozof manijak said: Mogao bih pogledati Marinka i družinu, odavno nisam Pa to, gledam sad Exit, ne znam sta da kazem, mator sam valjda Al meni tvrdjava znaci, pa nek je sns Mogli su N.Vranjkovica da dovedu
Milošica Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 Dolazi Vranjković na Arsenal. Možda odem na njega. 1
Joe D Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 (edited) 1 hour ago, Milošica said: Dolazi Vranjković na Arsenal. Možda odem na njega. ima arsenal? edit: ne pratim diskusiju. moglo bi da se poseti to. nije da me zanimaju gorepomenuti raspadi, ali nije los izgovor da se narolja i ide na karadjordjevu na onaj kiosk. Edited June 9, 2021 by Joe D 1
Jozef K. Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 10 minutes ago, Joe D said: ima arsenal? edit: ne pratim diskusiju. moglo bi da se poseti to. nije da me zanimaju gorepomenuti raspadi, ali nije los izgovor da se narolja i ide na karadjordjevu na onaj kiosk. Ima. 24-26.6. Gde na Karađorđević? Vukas?
Joe D Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 (edited) valjda, nisam zapamtio ime, bio sam pjan. nije plavi bik, to znam. edit: izguglao sam, to je taj Edited June 9, 2021 by Joe D 2
goofs Posted July 7, 2021 Posted July 7, 2021 Zna li neko moze li se na Exit ici starim novosadskim putem, da se parkira negde u Petrovaradinu i proseta do tvrdjave? Jel to izvodljivo, ima li nekih namenskih parkinga? Ranije sam uvek vozio do NSa i parkirao bih negde oko Dunavskog (obicno kod Seselja).
čekmeže Posted July 7, 2021 Posted July 7, 2021 Ne vidim zašto ne bi mogao parkirati u Petrovaradinu, zatvoriće negde sigurno, ali sigurno ne pre tranzita na novi most. A odatle ima 5 min peške. Jel to još uvek nema satnice koncerata?
goofs Posted July 7, 2021 Posted July 7, 2021 (edited) Da, i ja kapiram tako nesto, probacu onda posto dolazim iz Karlovaca, pa mi mnogo krace i lakse. Satnica za sada stoji samo na onoj ubogoj aplikaciji za telefon. Edited July 7, 2021 by goofs
Mindaugas Žukauskas Posted July 7, 2021 Posted July 7, 2021 Ne kapiram što se uvek čeka zadnji momenat za satnicu. I evo na sajtu i dalje stoji "i još mnogi izvođači uskoro". Kad misle da ih ozvaniče, u ponedeljak?
Friend Posted July 7, 2021 Posted July 7, 2021 Znam nekog ko prodaje 4-dnevnu kartu po staroj ceni, pa ako neko zeli neka sr javi na pm..
čekmeže Posted July 7, 2021 Posted July 7, 2021 2 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: Ne kapiram što se uvek čeka zadnji momenat za satnicu. I evo na sajtu i dalje stoji "i još mnogi izvođači uskoro". Kad misle da ih ozvaniče, u ponedeljak?
Recommended Posts