ToniAdams Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 posto su eksit tiketi? ovde lajbah iznenadjujuce povoljan 1
Ras Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 24 minutes ago, ToniAdams said: posto su eksit tiketi? ovde lajbah iznenadjujuce povoljan Je l ti povoljnije kada uzmeš 5 karata?
ToniAdams Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 lol ne, neko je ovde glup a za divno cudo to ovog puta nisam ja 1
I*m with the pilots Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 Sta je bre ovo? //Onaj nas Lajbah je bio medju najskupljima (oko 45 evra? def. najskuplji medju nemackim gradovima sa Berlinom kao socijalom, tamo je uvek sve jeftinije), cini mi se da je tad samo u Belgiji i Skandinaviji bilo preko 50.
notenoughreasonsforclaire Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 Naravno da je EXIT uspeo da uprska početak prodaje. Posle petnaest minuta su slavodobitno izjavili da nema više promo cena sa 50%, i da sada ide druga cena sa 40% popusta, a da im niti u jednom trenutku sajt nije radio. Srećom, neko je provalio Gigstix, pa se preko njega uspelo doći do ulaznica.
Filozof manijak Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 Ko ide na Exit direktno podržaav ovu mafiju uvezanu sa stricom nacije! Bokot! Arsenal ferst je nasledio duh rahmetli Exita s početka veka. Ovo je travestija Exita i odbijam i žutu banku da im dam. 1
notenoughreasonsforclaire Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 Tony, ja probao na dva mesta, i oba puta mi karta izlazi 41,85 EUR... 1
klimt Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 Ja bih najradije Laibach koncert sa Anjom, Evom, Natašom, Minom i Marinom. Milan može i da ostane u bekstejdžu sa Ivanom.
Frank Pembleton Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 Exit je ove godine "državni projekat" na max.Pripreme koje radi RTV za "praćenje i podršku" festivalu su takve kao da je reč o potpuno državnoj stvari.I rečnik je takav... .... Shiit has hit the fan!
variola Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 On 8.6.2021. at 12:54, Filozof manijak said: Arsenal ferst je nasledio duh rahmetli Exita s početka veka. A tamo ove godine R. Čorba, Bajaga,, Yngwie Malmsteen
Jozef K. Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 On 8.6.2021. at 12:54, Filozof manijak said: Ko ide na Exit direktno podržaav ovu mafiju uvezanu sa stricom nacije! Bokot! Arsenal ferst je nasledio duh rahmetli Exita s početka veka. Ovo je travestija Exita i odbijam i žutu banku da im dam. Ako dolaziš javi se na pivo. Sve dolazi u obzir da gledam osim Čorbe.
Recommended Posts