Jump to content
IGNORED

Exit

kokota

Recommended Posts

Posted (edited)

Tsai je donekle pogodio poentu, ali nemoj da pljuješ po bendu, pljuj po organizatoru. Jeste 'smorilo' ali The Prodigy zbog toga nisu sranje.A Die Antwoords su 'ladno mogli prošle godine da dovedu, ali verovatno su se štekali. 2010. nisu bili toliko globalno popularni kao sada pa verovatno nisu ni mnogo koštali. Jedan od pet najboljih koncerata u mom životu.Što se Royksopp tiče, trenutno baš i nisu po nekim turnejama, tako da jebiga.edit:

a sto vise ne forsiraju roni sajza?
2001. WHOA RONI SAJZ2002. JEEEIJ RONI SAJZ2003. TJA Edited by copkillah
Posted
a sto vise ne forsiraju roni sajza?
Nije napravio baš toliku revoluciju međ tinejdž populacijom. Kad se opsetim, možda sam roknuo par njih uz njegove stvari, ne više.
Posted

GBH (jedino od Warriora, što valja), A.K.A.C.O.D. (dobri, ali Sandmanova senka lebdi nad ovim bendom), VRELO (spektakl, Ruma Rules, ljubim ih u one bele keceljice), DARKWOOD DUB (sa ovim nasupom, gledao sam ih dvocifren broj puta), ATOMS FOR PEACE (očekivano, uz Cavea najbolji nastup ove godine, rado bih slušao njihov živi lp), HORNSMAN COYOTE & BALKAN MUSIC BOX RIDDIM (sasvim o.k. , samo sam gledajući ih zaboravio da odem na Pankrte), VELIKI PREZIR (više ih ne prezirem, naprotiv), BLOC PARTY (znao sam da mi se neće svideti, zauzimao poziciju za Cavea), NICK CAVE & THE BAD SEEDS (Cabaret Cave, čak i drugorazredna pesma kao što je Jubilee Street zvuči savršeno a kamoli Tupelo), REPETITOR (perfektno, trenutno najdraži domaći bend).Bio na tonskoj probi AZALAI i šteta što ih nisam gledao (zbog Cavea). Predivni vokali. Plus za žive svirke na Reggae stejdžu. Kartice bolje o tokena, a od kartica naravno kafići kod Leopolda. RIFFS & BEATS nisam posećivao, zaboravio za COCKNEY REJECTS. Minus za eliminaciju Elektrane.http://www.youtube.com/watch?v=oo8B3DHJpFU&feature=youtu.be

Posted

Super je Kejv bio... baš. Bolje je bilo u Areni 2008. ali druga je priča potpuno kad nije festivalski koncert/atmosfera blablaNedostajao mi je Papa won't leave you, Henry, a svirali su je na nekim od prethodnih nastupa.Atoms for peace su me ubili u pojam. Mejn je toliko prazan bio da si mogao kolo da igraš u petom redu. Nešto ne štima u tim 'supergrupama'.

Posted

možda je do pozicije na kojoj sam bio, ali tupelo i jack the ripper su bile uništene grmljavinom basa, a barija adamsona uopšte nisam čuo u pesmama u kojima je klavijaturisao. što ne znači da je ukupni utisak negativan.

Posted
možda je do pozicije na kojoj sam bio, ali tupelo i jack the ripper su bile uništene grmljavinom basa, a barija adamsona uopšte nisam čuo u pesmama u kojima je klavijaturisao. što ne znači da je ukupni utisak negativan.
a si cuo nekad tupelo, ovako, van koncerta?inasajderski info, cuo sam kako dusan kovacevic nekim cupi objasnjava da ce sledece godine svirati samo oni bendovi koji nisu dosadili toniju adamsu
Posted

daj malo opsirnije, vec sam se primio!

Posted

i ja, i ja. kapiram da ce nomeansno otvoriti i zatvoriti a izmedju ce svirati henson brothers

Posted

Exit bez Prodidžija nije Exit :(

Posted

izvinjavam se ako je bilo, ali odavno se nisam ovako slatko nasmejao citajuci neku recenziju:"

Ali, Nick Caveee! Poput nekakvog tamnokosog Davida Bowiea, tako premršav u svojoj perfektnoj crnoj odeždi, on je ovde pravi Ziggy Stardust najnovijih vremena. Kada zapeva i momentalno se sruči u publiku da se sa njom i bukvalno poveže u jedno, organizam kojim kola struja jača nego išta, doima se on kao ceremonijal majstor tame koja opija premnoga devojačka srca. Od njegove muzike što je muški srčano za njim isporučuju njegovi The Bad Seeds, momentalno postajete lepši, kosa vam zaleprša i uopšte se uznesete, jer Nick Cave samo ume da vas tako omađija, zavede, poigravajući poput divljeg konja pred vama, on sa glasom i pojavom onog arhetipskog Nicka Cavea za kojim čeznemo, potresan kako niko drugi ne ume i ne može, cepajući vaše srce kao latice skrhanog cveta i onda ga sastavljajući opet iz komadića. - See more at:

http://www.danas.rs/danasrs/scena/ceremonijal_majstor_tame.561.html?news_id=264369#sthash.qRpa3zOA.dpuf"

Posted
:lol: Zorica Kojiiiić... Nije mi nedostajala.
Posted

Nick Cave ima glas i pojavu arhetipskog Nika Kejva :isuse:

Posted

Matori laticolomac! No Pussy Blues, my ass!

Posted

Vratih se kuci :(Ceo EXIT manje vise sam proveo na Main Stage-uOd nultog dana i Xilenta do poslednjeg i Dismantle-aPoslednji dan mi je mozda bio i najlosiji.. da li zbog umora, ili nerviranja jer je Rudimental otkazao.. sta znam..personal fejvritz, Skism, Feed me, Chase & Status (DJ set), Camo & Krooked koji su me odusevilidj fresh me smorio, prodigy mi bio manje dobar nego pre par god, a drugar inspector dubplate razocarao... mislio sam da ce raditi bolje. Mada se zalio da se ne oseca dobro i da je pod temperaturom, blejali smo malo sa njim ovih dana, jer se zna sa mojim burazerom.. takodje su mu i skratili nastup, zbog pomeranja satnice, a i rece da mu opremu nisu lepo namestili, sto se i videlo jer je neki tip stalno trcao tamo-vamo i donosio neke kablove.uglavnom, dopalo mi se, cekam naredni EXIT i nadam se daljoj saradnji sa UKF-om

Posted

HahahaJa video nekog klinca tamo na brdašcetu na zaobilaznici ka areni.. kako hoda i vrišti u pravcu obezbedjenja ''Meni Rudimental da otkažete, pizda vam materina, zbog njih sam kupio kartu''