*edited by mod Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Koji put Prodigy? Ok, too old for this, nikad više karte u decembru.Sve si pomesao. Nije to onaj Prodigy sto je bio 2010 to je ovaj sto je bio prosle godine na Kalishu :)
Have_Fun Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 http://www.mtv.rs/vesti/sa-ekipom-na-exit Bez društva nema provoda, to svi znamo. Okupite svoju ekipu, odigrajte igru „4 = 5“ i izaberite srećnika među vama, jer do 31. maja, na svake četiri kupljene ulaznice EXIT poklanja petu potpuno besplatno, a da bi stvari bile još zanimljivije, celo društvo dobija besplatan smeštaj u EXITovom kampu!Svi posetioci festivala su pozvani da uzmu učešća u akciji „4 = 5“, koja se odnosi samo na petodnevne komplete ulaznice koji su u prodaji po trenutno aktuelnoj ceni od 5.990 dinara.
giuseppe Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Maistori uvode kartice umesto tokena. Meni svejedno, samo da mi nije ostalo tokena od lani, sa kojima sad mogu igrat fuzbal. Ua lopovi
Hella Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 lajnap je odličan, ko da sam sastavljao top 100 na koje bih najviše neišao.
DarkAttraktor Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 lajnap je odličan, ko da sam sastavljao top 100 na koje bih najviše neišao.to sam i ja teo da napisem a onda sam vido dopplereffekta u small printu. i onda odem na sajt da vidim sta je elektrana jos dovela (posto je ovo njihov teritorij uslovno receno), a kad ono nema elektrane na ovogodisnjem exitu, hmm.morao bi doppler da se ispostuje majku mu.http://www.youtube.com/watch?v=DXGHY5xKa_8
Have_Fun Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Da da.. nema elektraneSranjeSjebali mi ortaka koji je 7god radio tuSad ga cimali kao da radi neki stejdz, ali fora.. za oatale dane mora da kupi kartuNije hteo ofc.. besan jer su mu ugasili stejdzSent from my HTC vatraziva
189- Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 line-up je blago reci uzasan. ja idem u nedelju da poslusam prydza i dubfirea ali nakon toga sranje. jebote pre nekoliko godina su bili takvi b2bovi da boli glava a sada kurac na bicikli.main stage u nedelju bolje da i ne komentarisem.
Have_Fun Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Meni lajnap kewlJedva cekam da pocne :DSent from my HTC vatraziva
Nevernik Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Dobro, radi ga nova ekipa. Kovacevic i Vracamo Exit Lokalnoj Populaciji drugari.Zato i nema elektrane. Zato je i line-up prilicno sabanski.Mada ni prethodnih godina nije bilo neko ubijanje od istog.Boskovic i Welcome To Novi Sad Capital Of Vojvodina drugari su odsutni/udaljeni.Rade Republika festival u Rijeci.
Recommended Posts