Ravanelli Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 ko su ovi buljaši? http://www.exitfest.org/sr/stages/mainstage/bloc-partyposlušao sam pjesmu sa linka, zvuče očajno
maheem Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 hah i ja sam se tako zajebao kad sam čuo za njih. ime me privuklo :D
Have_Fun Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!KOJA POSTAVAAAAA NA EXITUUUU !!!Kakav divan pocetak dana!!!CHASE AND STATUS! Feed me, Redlight, Diplo, Camo & Krooked, Wilkinson, uz vec najavljene, Skism, Inspektora Dubplate i Prototypes
Ravanelli Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 je l' ovo smišljaš imena bendova kao mp ili...?
Have_Fun Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Ok, kapiram da vas vreme malo gazi, pa da za ove neke nista culi :)Ali za Chase & Status? Realy? :huh:Anyway, I`m so fuckin` happy! o/Jedva cekam!!! :thumbup:Chase & Status (jedni od mojih omiljenih) sam ispratio na onom 10. exit festivalu, kada su na mainu bili posle The Prodigy-a, bilo je fantasticnobtw, njih je Prodigy hteo da dovede prosle god na onaj Warriors dance festival, koji se odrzavao na Kalemegdanu (bio je tu i Feed me) :)Zaista sam iznenadjen, narucito nakon onih prica da mozda ove godine nece biti Exita.. a onda izbace ovakav lineup :)
vladavsnarod Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 (edited) http://www.blic.rs/Z...keover-programa Sva imena Egzitovog “X-Bass takeover” programa VideoNajaktuelnija imena drum& bass i dubstep žanra stižu na naš najveći festival.Chase&StatusEgzit R:Evolucija 2013 započela je saradnjom Egzita i UKF Music, najveće i najznajčajnije muzičke platforme posvećene bass muzici, a sada je to partnerstvo dobilo novu dimenziju kompletiranjem liste izvođača koji će nastupiti na glavnoj bini festivala u okviru novog muzičkog programa pod nazivom X-Bass Takeover. Ulaznice Trenutno aktuelna cena petodnevne ulaznice za festival je 5.990 dinara. Studenti i srednjoškolcimogu da kupe petodnevne ulaznice sa popustom od 55% za 5.490 dinara na Gigstix prodajnom mestu u Pariskom magazinu u Novom Sadu. Svi koji nisu iz Novog Sada treba da pišu na tix@gigstix.com. Takođe, svi ljubitelji festivala imaju priliku da dođu do svog kompleta karata “na rate” uz akciju “U tvom ritmu”, koja traje od 17. aprila do 17. maja, u saradnji s OTP Bankom. Britanski producenti Chase&Status, predvodnici drugog dela X-Bass programa, su među najzaslužnijima što je drum&bass na globalnom nivou uspeo da, od alternativne vrste muzike, dopre do šire publike. Pobednici u nekoliko kategorija u okviru prestižnih Drum&Bass i Q nagrada, ponudili su publici nešto sasvim novo u vidu kombinacije moćnih bas linija, “zaraznih” hitova i saradnje sa zvezdama poput SiLo Grina i Rijane.Poslednji projekat na kome je radio Diplo je novi album Snoop Liona i on će, kao i Camo&Krooked, Rudimental Live, Dismantle, LX One, Wilkinson, VisionObi, Redlight i Broke’n’£Nglish nastupiti u Srbiji prvi put. Na Egzit se vraća Dynamite MC, veliki promoter i prijatelj festivala.- Egzit je definitvno jedan od najuticajnijih festivala današnjice, ujedno i najveći događaj s kojim smo ikada sarađivali, tako da moramo da podignemo stvari na viši nivo. UKF i Egzit dele zajednički cilj, a to je da ujedine ljubitelje muzike iz celog sveta kako bi kreirali neponovljivo festivalsko iskustvo – izjavila jeDženi Kočrejn iz UKF Music.Camo&Krooked- Sa više od tri miliona sledbenika i više od jedne milijarde pregleda na svojim Jutjub kanalima, promovišući najbolja i najaktuelnija muzička dostignuća koja su zaštitni znak ovog, inače energičnog muzičkog pravca, UKF Music predstavlja idealan izbor partnera koji će popularni “After 2“ program Egzit festivala, sada sa novim nazivom X-bass Takeover, podići na mnogo veći nivo – istakao je DraganAmbrozić, programski selektor glavne festivalske bine.Ove godine se obeležava desetogodišnjica spektakularnog drum&bass programa koji je postao jedan od zaštitnih znakova EXIT Festivala. Saradnja EXIT-a i UKF Music-a obeležiće naredne godine, a nastupi najpopularnijih di-džejeva i producenata pozicioniraće X-Bass Takeover program među pet najboljih drum&bass događaja na planeti.VIDEO> EXIT UKF X-BASS Takeover: Edited April 19, 2013 by vladavsnarod
Ravanelli Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 ...ma zezam se. naravno da nisam čuo ni za jednog jer ne pratim tu scenu
giuseppe Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Koji put Prodigy? Ok, too old for this, nikad više karte u decembru.
Recommended Posts