Jump to content

Featured Replies

nemoj da si zao toliko :lol:ali je smešno kako god okreneš :lol:
Lag 14 dana, vređanje.
:rolf:
  • Replies 720
  • Views 76k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• EXIT 2022.   PRVI DAN   Scena prva Za veseli početak Exita pobrinuli su se… radikali. Na mostu su istakli transparent na kome piše: “EU go home, Serbia - Russia that is o

• EXIT 2024   Prvi dan, četvrtak   Lu - Fusion Moji Šapčani. Odlični! Očekivano slaba posećenost, jer praktično otvaraju festival (ne računajući nulti dan). Upravo su objavili album

• EXIT 2023.   PRVI DAN   ŠAJZERBITERLEMON (Main stage) Hali Gali dženerejšn rulz Odlična svirka za početak festivala. Pre dve godine, gledao

Posted Images

pa to ste mi vas dvojica zlikovaca navukli nesreću na vrat...nego ne videh šta je rekao..

imaš pravo jedanput da pogađaš :lol:btw sutra u kampu od 18 do 20 rolam hip hop, funk, jazz, iostalo pa ko voli nek izvoli

Edited by maheem

to je garant onaj incubus bio tužibaba :lol:

Edited by ivy

:rolf:
:lol: epic

od exita samo senka, kao senka ovog ns pankera na zidu

New Order na RTV1

New Order na RTV1
gledam sa zetom i komentarisemo, kako bi bilo dobro da veliki bendovi koji vise nemaju snage kao npr. new order [mada, iskreno, bez peter-a hook-a, no je siroma bend] treba, ako zele da sviraju i dalje i da postoje kao takvi, sviraju u manjim klubovima, zatvorenog tipa i ne vise od 1000 ljudi. sta god da sviraju [barem preko tv-a, ali sumnjam da je na exit-u bolja atmosfera] zvuci isto. jedino sto se izdvojilo barem malo je 'age of consent'.

meni se pegla od ovih penzosa headlinera na svim exitima :puke:

Ako je netko gledao Toj Dolse, nek napise koju

Ako je netko gledao Toj Dolse, nek napise koju
Sa drugog foruma:mile021 13. juli 2012. u 21:56ja se upravo vratio sa exita, imao upad za dz. uglavnom samo pio pivo. toy dollsi mlaki, cikine bombone ok, slusao i gobline, bilo euforicno. mislim da je pivo imalo najbolji nastup. jelen pivo

e tom liku cu sigurno da verujem, toy dolls mlaki ali zato goblini euforicni :isuse:

e tom liku cu sigurno da verujem, toy dolls mlaki ali zato goblini euforicni :isuse:
i još hvali jelen :P

taj detalj sam odmah pokusao da izbrisem iz secanja

New Order oduvali, a vi se jepte. Valjda je emocija, šta li. Meni dosta. Na TV je uvek lošije, btw