July 12, 201212 yr pa to ste mi vas dvojica zlikovaca navukli nesreću na vrat...nego ne videh šta je rekao..
July 12, 201212 yr imaš pravo jedanput da pogađaš :lol:btw sutra u kampu od 18 do 20 rolam hip hop, funk, jazz, iostalo pa ko voli nek izvoli Edited July 12, 201212 yr by maheem
July 13, 201212 yr New Order na RTV1gledam sa zetom i komentarisemo, kako bi bilo dobro da veliki bendovi koji vise nemaju snage kao npr. new order [mada, iskreno, bez peter-a hook-a, no je siroma bend] treba, ako zele da sviraju i dalje i da postoje kao takvi, sviraju u manjim klubovima, zatvorenog tipa i ne vise od 1000 ljudi. sta god da sviraju [barem preko tv-a, ali sumnjam da je na exit-u bolja atmosfera] zvuci isto. jedino sto se izdvojilo barem malo je 'age of consent'.
July 14, 201212 yr Ako je netko gledao Toj Dolse, nek napise kojuSa drugog foruma:mile021 13. juli 2012. u 21:56ja se upravo vratio sa exita, imao upad za dz. uglavnom samo pio pivo. toy dollsi mlaki, cikine bombone ok, slusao i gobline, bilo euforicno. mislim da je pivo imalo najbolji nastup. jelen pivo
July 14, 201212 yr e tom liku cu sigurno da verujem, toy dolls mlaki ali zato goblini euforicni i još hvali jelen :P
July 14, 201212 yr New Order oduvali, a vi se jepte. Valjda je emocija, šta li. Meni dosta. Na TV je uvek lošije, btw