Jump to content

Featured Replies

Cuo sam da DRI pocinju u ponoc (nedelja). Nek se nose u tri kurca. Sve sam blizi odluci da odem samo na Toj Dolse. Ili to, ili da u ponedeljak kurvinski javim na posao da sam bolestan.

Pazi dobro ovamo!Korisnik Sailorman, koji se trenutno nalazi na izdrzavanju zasluzene cetveronedeljne kazne, ovim putem obavestava vaskoliko forumsko pucanstvo da izdaje stan u Novome Sadu za vreme Egzita. Moli zainteresovane da mu se obrate na PM, ali da u istom ostave kontakt (mobilni, mejl), buduci da on moze samo cita PM-ove, a ne i da odgovara na njih. Cijena sitnica. Neozbiljni stop!

Edited by Milogled Bluff

suicidal tendencies.
u subotu na glavnoj bini
mozda cu ove godine ipak morati na exit :(
+1, a taman sam resio da ne idem ove godine :lol:
26920640887382249615115.jpg

Ajd kad se vec biznis okrece, kome treba smestaj za vreme exita moze da me kontaktira na pm, u ponudi vise komada, razlicitih struktura i infrastruktura :)

Nešto se nije proširila informacija da D.A.F. sviraju prvog dana.

Nešto se nije proširila informacija da D.A.F. sviraju prvog dana.
:isuse: A planirao sam da preskočim četvrtak...Kako su samo uspeli da u 4 dana razdvoje sve ono što sam hteo da vidim?!1. DAF2. New Order3. Seun Kuti4. Wolfmother

Wolfmother?!?! to je uzas nad uzasima. gledao sam ih kad su bili predgrupa ACDC i poslednje dve stvari su bile Riders of the Storm i Communication Breakdown...

pazarim jeftino kartu do 3750 za sve dane ili 3 danahvalaozbiljni siromasni Edvard

omg Lag na Dance Areni :isuse: a i Tijana T. i Maja Uzelac :isuse: omg!

roflmao

omg Lag na Dance Areni :isuse:a i Tijana T. i Maja Uzelac :isuse: omg!
:isuse: :isuse: :isuse:
omg Lag na Dance Areni :isuse:
nemoj Lag da ti se pojavi ovde -_-

Jebaće je ružno™.

nemoj Lag da ti se pojavi ovde -_-
nemoj da si zao toliko :lol:ali je smešno kako god okreneš :lol:

Edited by ivy