January 9, 201213 yr smej se ti, ali kad poželiš da doplivaš do mog ostrva, ima samo da kažem: - e ne može.i ozbiljno sam promislila to o pustom ostrvu (i ne napamet, nego na osnovu prošlogodišnjeg iskustva skoro pa ostrva). stoposto bih gledala pozorište, i trista drugih gluposti. sve što me podseća na život koji sam volela.nego zorge stipsa, dao nam samo da brojimo do 10. malo je to.
January 9, 201213 yr smej se ti, ali kad poželiš da doplivaš do mog ostrva, ima samo da kažem: - e ne može. :( A bas sam mislio da navratim da menjam prvu sezonu Mucki za Pozoristance u kuci. Mada bi me Djuza & co. od nostalgije vise naterali na suze nego na smeh.
January 9, 201213 yr Kad su onomad reprizirali Pozorište u kući, baš posle koju deceniju, gadno sam se razočarao, pošto mi je u detinjstvu to bilo super. Na žalost, vreme je pojelo seriju i postala je nekako nezanimljiva, mada još uvek hiljadu puta bolja od seljačkog rimejka.
January 9, 201213 yr sve je bolje od seljačkog rimejka, boga mu poljubim <_< Edited January 9, 201213 yr by garcia
January 9, 201213 yr the fallpinaget carterthe big bluebetty blueapocalyptobullitle samouraïblade runnersivi dom
January 9, 201213 yr Šta si očekivao? Vidiš valjda da je Lancia Darko Bajić lično? @ Indy Edited January 9, 201213 yr by kobni zelaya
January 9, 201213 yr jao, sta¿Nista, samo jao. :D Osec'o sam se posle filma kao da me je Mel tukao par sati (a ima tesku ruku).
January 9, 201213 yr nista ja vas ne razmem :(Valjda bi samo Darko Bajić poneo Sivi dom na pusto ostrvo
January 9, 201213 yr Valjda bi samo Darko Bajić poneo Sivi dom na pusto ostrvosta bre fali, nesto domace, ostalo sve znam napamet sto valja.
January 9, 201213 yr Istina, Sivi dom nisu skoro reprizirali, dok druge Daretove (mnogo veće) košmare vrte svako malo. Ja bih od domaćih serija poneo "Priče iz majstorske radionice" - kad god naletim na to na bilo kojem kanalu, uvek gledam. Mada, to stvarno znam napamet.