pt 2.0 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 smej se ti, ali kad poželiš da doplivaš do mog ostrva, ima samo da kažem: - e ne može.i ozbiljno sam promislila to o pustom ostrvu (i ne napamet, nego na osnovu prošlogodišnjeg iskustva skoro pa ostrva). stoposto bih gledala pozorište, i trista drugih gluposti. sve što me podseća na život koji sam volela.nego zorge stipsa, dao nam samo da brojimo do 10. malo je to.
Indy Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 smej se ti, ali kad poželiš da doplivaš do mog ostrva, ima samo da kažem: - e ne može. :( A bas sam mislio da navratim da menjam prvu sezonu Mucki za Pozoristance u kuci. Mada bi me Djuza & co. od nostalgije vise naterali na suze nego na smeh.
kobni zelaya Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Kad su onomad reprizirali Pozorište u kući, baš posle koju deceniju, gadno sam se razočarao, pošto mi je u detinjstvu to bilo super. Na žalost, vreme je pojelo seriju i postala je nekako nezanimljiva, mada još uvek hiljadu puta bolja od seljačkog rimejka.
garcia Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 (edited) sve je bolje od seljačkog rimejka, boga mu poljubim <_< Edited January 9, 2012 by garcia
Lancia Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 the fallpinaget carterthe big bluebetty blueapocalyptobullitle samouraïblade runnersivi dom
kobni zelaya Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 (edited) Šta si očekivao? Vidiš valjda da je Lancia Darko Bajić lično? @ Indy Edited January 9, 2012 by kobni zelaya
Indy Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 jao, sta¿Nista, samo jao. :D Osec'o sam se posle filma kao da me je Mel tukao par sati (a ima tesku ruku).
kobni zelaya Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 nista ja vas ne razmem :(Valjda bi samo Darko Bajić poneo Sivi dom na pusto ostrvo
Lancia Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 malo te je tuko, izgleda -_- ne dirajte mi apocalypto.
Lancia Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Valjda bi samo Darko Bajić poneo Sivi dom na pusto ostrvosta bre fali, nesto domace, ostalo sve znam napamet sto valja.
kobni zelaya Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Istina, Sivi dom nisu skoro reprizirali, dok druge Daretove (mnogo veće) košmare vrte svako malo. Ja bih od domaćih serija poneo "Priče iz majstorske radionice" - kad god naletim na to na bilo kojem kanalu, uvek gledam. Mada, to stvarno znam napamet.
Recommended Posts