ivy Posted April 15, 2016 Posted April 15, 2016 ta njihova litarska graševina jeste veoma dobra i daje više nego što košta to je jasno na prvi gutljaj :p
yolo Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 online narucena 4 kartona lagunine vulgaris malvazije 499 RSD po flasi, ne verujem da ima bolje za te pare.
kenta Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 Pazario je i ja u Merkatoreu, berba 2015, iznenađujuće pun i voćan ukus s obzirom da ima 12,5% alkohola, fina slankasta mineralnost, lako se pije a ne zakiva, milina.
Frank Pembleton Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 problem je u tome što je u Srbiji ta kategorija vina sa cenama do 5 evra potpuno upropaštena. odnosno, nemamo čime da popunimo tu tržišnu nišu, koja inače svuda u svetu zapravo nosi najviše količina u prodaji. kod nas je to punjeno makedonskim i crnogorskim vinima i prave konkurencije nema, pa se kupuje ono što se nudi - a onda može da se nudi svašta, jer će se prodati. problem je u tome što su nam svi kombinati propali, tu računam i Rubin, u koji se kao nešto ulaže i gde i mogu da se proizvedu pristojna i vrlo dobra vina, ali oni i dalje pričaju priču medveđe krvi, polusuvog rozea i one litarske...khm, graševine. tu je negde krenuo da ulazi kovačević, sa tom Orfelin linijom vina, ali to je prapočetak, na tome mora da se radi još mnogo, najviše u smislu nastupa i komunikacije sa tržištem. dakle, nema dovoljno vina za svaki dan: svežih, zdravih, pitkih i pristupačnih pouzdano znam da su ovi istrijani pokidali prošle godine na tržištu i sa malvazijom i sa ovim crvenim - jer to je to: nice & low price Pa to...Meni je to nekako analogija sa "srednjom klasom" u stanovništvu, ceo jedan segment u poretku fali... Da ljudi imaju kući po jednu dve boce uvek i prosto kad osete potrebu da popiju vino...
Recommended Posts