Jump to content
IGNORED

Jeftina vina

Willow

Recommended Posts

Posted

ta njihova litarska graševina jeste veoma dobra i daje više nego što košta

to je jasno na prvi gutljaj :p

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ivy

22

• yolo

14

• stajebrebilo

13

• banatjanin

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

online narucena 4 kartona lagunine vulgaris malvazije 499 RSD po flasi, ne verujem da ima bolje za te pare.

Posted

Pazario je i ja u Merkatoreu, berba 2015, iznenađujuće pun i voćan ukus s obzirom da ima 12,5% alkohola, fina slankasta mineralnost, lako se pije a ne zakiva, milina.

Posted

problem je u tome što je u Srbiji ta kategorija vina sa cenama do 5 evra potpuno upropaštena. odnosno, nemamo čime da popunimo tu tržišnu nišu, koja inače svuda u svetu zapravo nosi najviše količina u prodaji. kod nas je to punjeno makedonskim i crnogorskim vinima i prave konkurencije nema, pa se kupuje ono što se nudi - a onda može da se nudi svašta, jer će se prodati.

problem je u tome što su nam svi kombinati propali, tu računam i Rubin, u koji se kao nešto ulaže i gde i mogu da se proizvedu pristojna i vrlo dobra vina, ali oni i dalje pričaju priču medveđe krvi, polusuvog rozea i one litarske...khm, graševine.

tu je negde krenuo da ulazi kovačević, sa tom Orfelin linijom vina, ali to je prapočetak, na tome mora da se radi još mnogo, najviše u smislu nastupa i komunikacije sa tržištem.

dakle, nema dovoljno vina za svaki dan: svežih, zdravih, pitkih i pristupačnih

pouzdano znam da su ovi istrijani pokidali prošle godine na tržištu i sa malvazijom i sa ovim crvenim - jer to je to: nice & low price

Pa to...

Meni je to nekako analogija sa "srednjom klasom" u stanovništvu, ceo jedan segment u poretku fali...

Da ljudi imaju kući po jednu dve boce uvek i prosto kad osete potrebu da popiju vino...