stajebrebilo Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 jel? pa probacemo..ja sam pila neku kratosiju,dal rubinovu ili nesto koja je bila groooznaaa pa sam razvila averziju prema kratosiji pa ne isprobavam dalje..Mislim da ambalaza nema veze, vino je isto.
April Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 najbolje belo u ovoj kategoriji je sila vinarije milanovic iz surduka u 5l bag in box pakovanju E jebiga, taman sam hteo da dopišem. Sila je keva. Gazda je valjda vlasnik mesare Famis, pa je u celu priču ušao kao profesionalno ostvaren tip, u vinariji su časovi ljubavi. Ali kad me već Gaza pretekao, bar da dopišem još jedan tip: Ormožev Laški rizling, nema ga baš svuda i uvek, ali nalazio sam ga pred Novu Godinu, verujem da ga još ima po Bg.
yolo Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 jel taj ormoz litrenjak? ako jeste mislim da sam ga video u vinoteci cer na bulevari iznad djerma (a samim tim ga ima i dole na dorcolu, valjda skenderbegova)... nesto ispod 300din. skoro da mi bilo sumnjivo sto je tako jeftino.
stajebrebilo Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 (edited) Preporuka (poslato sa TT, zato je fotka naopako: Edited January 18, 2015 by vookela
duda Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 za mene elenov vina neprevaziđena u odnosu cene i kvaliteta nekad ih je bilo u bg da se kupe, sada baš i nisam sigurna da ih negde ima
stajebrebilo Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 Zaboravio da napisem: Podrum Ilić, Rečka, Negotinsko vinogorje. Cabernet sauvignon - punog tela, ne previse suv, pitak, preporuka i prijatno iznenadjenje. Za 200 din po litru, rinfuz.
yolo Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 pa to je dzabe. gde si to kupio, vredi probati? apropos ove milanoviceve sile, zapravo je velika opasnost i jos veci challenge imati odlicno vino u frizideru koje je dostupno 7/24 posredstvom male slavine (tzv pipe). zapravo jedva cekam da zavrsim ostatke ovog petolitrenjaka inace bi bilo bas bas opasno, na dnevnoj bazi. ko nije prilazio frizideru sa praznom casom, ne zna o cemu pricam. otvoris vrata, natocis, zatvoris, popijes, i tako ponovo.
stajebrebilo Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 pa to je dzabe. gde si to kupio, vredi probati? apropos ove milanoviceve sile, zapravo je velika opasnost i jos veci challenge imati odlicno vino u frizideru koje je dostupno 7/24 posredstvom male slavine (tzv pipe). zapravo jedva cekam da zavrsim ostatke ovog petolitrenjaka inace bi bilo bas bas opasno, na dnevnoj bazi. ko nije prilazio frizideru sa praznom casom, ne zna o cemu pricam. otvoris vrata, natocis, zatvoris, popijes, i tako ponovo. Vinar i ja imamo zajednickog prijatelja koji mi je to nabavio, ne puno, 60-ak litara. Inace berba je 2013., fino odlezalo, nije barik. Ne znam da li uopste ima u prodaji. nabavio sam i beli sovinjon, isto 2013., ista cena - neverovatno pitak, tanka kisela zica, kao mleko, prezadovoljan sam. Imam isti problem kao i ti - kad imam vina pri ruci vuce me da ga pijem i trosim, a onda vino trazi i dobar zalogaj, meze pa...
ivy Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 ja ne vidim u cemu je vas problem meni problem kad nemam vina..neozbiljni ste
stajebrebilo Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 ja ne vidim u cemu je vas problem problem se ocitava u povecanju obima u struku... ^_^
ivy Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 problem se ocitava u povecanju obima u struku... ^_^ to ne postoji.
aram Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 a i ako postoji, to vam je zato sto jedete hleb :D
April Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 jel taj ormoz litrenjak? ako jeste mislim da sam ga video u vinoteci cer na bulevari iznad djerma (a samim tim ga ima i dole na dorcolu, valjda skenderbegova)... nesto ispod 300din. skoro da mi bilo sumnjivo sto je tako jeftino. Nije, sad sam proverio - 0,75l. Prvo ga pili kod ortaka za sv.Nikolu, pa mi posle poklonio jednu flajku. Čovek živi u Milana Rakića, tako da je vrlo moguće da je pazario u toj vinoteci iznad Đerma.
ivy Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 a i ako postoji, to vam je zato sto jedete hleb :D tako je
Recommended Posts