Jump to content

Jeftina vina

Featured Replies

što se tiče belog, mislim da sam već reklamiro ovdeCasa del Campo, beli čileanac. od 420-480 je price range, kako ti se zalomi. ako to spada u jeftinije? :unsure:

ja Medveđu i Ždrepčevu krv zaista ne mogu da pijem, preslatki su mi baš. njih koristim za kuvanje.

ja Medveđu i Ždrepčevu krv zaista ne mogu da pijem, preslatki su mi baš. njih koristim za kuvanje.
to je kod Ždrepčeve manji problem. veći je to što vino ima ozbiljnu manu, oksidirano i ukuvano dolazi u boce.

Edited by banatjanin

• Author
Ne bih stavljao u isti koš Medveđu i Ždrepčevu krv, osim po ceni. Po pitkosti i 1 kvalitetu Medveđa krv prilično šije Ždrepčevu.

Je, Medvedja krv je nelosa, Zdrepceva je splacina.

kriterijum mi je slatkoća vina, ne znam zašto nisam jasna. ionako govorim svoj utisak a ne iznosim neki objetivan sud o samom kvalitetu ta dva vina.

U Rodiću ima vina iz slovenačke Istre za oko 300 din, piše vrhunsko.

• 2 years later...

evo da javim ovde da je vrsacka Helvecija sasvim pristojno vino po ceni od oko 240din jedini problem joj je distribucija koja je u Novom Sadu,koliko sam primetila,jedino po prodavnicama pica ,,Basta promet,,

i evo sad kupila u Univeru Stobi  Vranec Vilarov po ceni od oko 260din za 1l i sasvim je pristojno i pitko polu suvo crveno vino..mislim da ce se uvesti u upotrebu,ionako imam problem sa izborom crvenih vina a da ne kostaju 1000din

2014-11-17-664.jpg

bolje kupi vranac plantaze, mnogo je bolji od tog.

a jel u cenovnom rangu?

meni vina Plantaze nesto ne leze sve mi nesto prejako,prekiselo,pre...

ja inace pijem Belo Brdo stagod..odem do njih,uvek imaju nesto u rinfuzi,natoce...predjem reku skelom,odem biciklom po vino,uzivam :D

a za ova iz radnje nikako da se snadjem,posebno crvena

vranac je mozda malo skuplji ali nije dramaticno, 0.75 je oko 350-370, litrenjak je oko 320 ali je slabiji.

nista drugo ne bih preporucio od plantaza da sam pio skorije, bela su bolja makedonska

pa zar nema i belo brdo neka crvena vina?

ima..samo ja odem do njih pa uzmem sta imaju u rinfuzi..ali ne odem stalno,vetar/kisa/nemam vremena stalno/ovo,ono, pa moram nekad i u radnji da bunarim

Edited by ivy

Ima vranac u buteljci u Merkatoru na snizenju za 300din.

• 1 month later...

jeste dobar vranac plantaze 0,75,nije los

e i nije losa Kratosija Tikves 0,75 po ceni od oko 330din..pitka i skroz pristojna

362006830l.gif