February 3, 201213 yr što se tiče belog, mislim da sam već reklamiro ovdeCasa del Campo, beli čileanac. od 420-480 je price range, kako ti se zalomi. ako to spada u jeftinije?
February 3, 201213 yr ja Medveđu i Ždrepčevu krv zaista ne mogu da pijem, preslatki su mi baš. njih koristim za kuvanje.
February 3, 201213 yr ja Medveđu i Ždrepčevu krv zaista ne mogu da pijem, preslatki su mi baš. njih koristim za kuvanje.to je kod Ždrepčeve manji problem. veći je to što vino ima ozbiljnu manu, oksidirano i ukuvano dolazi u boce. Edited February 3, 201213 yr by banatjanin
February 3, 201213 yr Author ja Medveđu i Ždrepčevu krv zaista ne mogu da pijem, preslatki su mi baš. njih koristim za kuvanje.Ne bih stavljao u isti koš Medveđu i Ždrepčevu krv, osim po ceni. Po pitkosti i 1 kvalitetu Medveđa krv prilično šije Ždrepčevu.
February 4, 201213 yr kriterijum mi je slatkoća vina, ne znam zašto nisam jasna. ionako govorim svoj utisak a ne iznosim neki objetivan sud o samom kvalitetu ta dva vina.
November 17, 201410 yr evo da javim ovde da je vrsacka Helvecija sasvim pristojno vino po ceni od oko 240din jedini problem joj je distribucija koja je u Novom Sadu,koliko sam primetila,jedino po prodavnicama pica ,,Basta promet,, i evo sad kupila u Univeru Stobi Vranec Vilarov po ceni od oko 260din za 1l i sasvim je pristojno i pitko polu suvo crveno vino..mislim da ce se uvesti u upotrebu,ionako imam problem sa izborom crvenih vina a da ne kostaju 1000din
November 18, 201410 yr a jel u cenovnom rangu? meni vina Plantaze nesto ne leze sve mi nesto prejako,prekiselo,pre... ja inace pijem Belo Brdo stagod..odem do njih,uvek imaju nesto u rinfuzi,natoce...predjem reku skelom,odem biciklom po vino,uzivam :D a za ova iz radnje nikako da se snadjem,posebno crvena
November 18, 201410 yr vranac je mozda malo skuplji ali nije dramaticno, 0.75 je oko 350-370, litrenjak je oko 320 ali je slabiji. nista drugo ne bih preporucio od plantaza da sam pio skorije, bela su bolja makedonska
November 18, 201410 yr ima..samo ja odem do njih pa uzmem sta imaju u rinfuzi..ali ne odem stalno,vetar/kisa/nemam vremena stalno/ovo,ono, pa moram nekad i u radnji da bunarim Edited November 18, 201410 yr by ivy
January 3, 201510 yr jeste dobar vranac plantaze 0,75,nije los e i nije losa Kratosija Tikves 0,75 po ceni od oko 330din..pitka i skroz pristojna