Jump to content
IGNORED

Jeftina vina

Willow

Recommended Posts

Posted

što se tiče belog, mislim da sam već reklamiro ovdeCasa del Campo, beli čileanac. od 420-480 je price range, kako ti se zalomi. ako to spada u jeftinije? :unsure:

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ivy

22

• yolo

14

• stajebrebilo

13

• banatjanin

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ja Medveđu i Ždrepčevu krv zaista ne mogu da pijem, preslatki su mi baš. njih koristim za kuvanje.

Posted (edited)
ja Medveđu i Ždrepčevu krv zaista ne mogu da pijem, preslatki su mi baš. njih koristim za kuvanje.
to je kod Ždrepčeve manji problem. veći je to što vino ima ozbiljnu manu, oksidirano i ukuvano dolazi u boce. Edited by banatjanin
Posted
Ne bih stavljao u isti koš Medveđu i Ždrepčevu krv, osim po ceni. Po pitkosti i 1 kvalitetu Medveđa krv prilično šije Ždrepčevu.
Posted

Je, Medvedja krv je nelosa, Zdrepceva je splacina.

Posted

kriterijum mi je slatkoća vina, ne znam zašto nisam jasna. ionako govorim svoj utisak a ne iznosim neki objetivan sud o samom kvalitetu ta dva vina.

Posted

U Rodiću ima vina iz slovenačke Istre za oko 300 din, piše vrhunsko.

• 2 years later...
Posted

evo da javim ovde da je vrsacka Helvecija sasvim pristojno vino po ceni od oko 240din jedini problem joj je distribucija koja je u Novom Sadu,koliko sam primetila,jedino po prodavnicama pica ,,Basta promet,,

i evo sad kupila u Univeru Stobi  Vranec Vilarov po ceni od oko 260din za 1l i sasvim je pristojno i pitko polu suvo crveno vino..mislim da ce se uvesti u upotrebu,ionako imam problem sa izborom crvenih vina a da ne kostaju 1000din

2014-11-17-664.jpg

Posted

bolje kupi vranac plantaze, mnogo je bolji od tog.

Posted

a jel u cenovnom rangu?

meni vina Plantaze nesto ne leze sve mi nesto prejako,prekiselo,pre...

ja inace pijem Belo Brdo stagod..odem do njih,uvek imaju nesto u rinfuzi,natoce...predjem reku skelom,odem biciklom po vino,uzivam :D

a za ova iz radnje nikako da se snadjem,posebno crvena

Posted

vranac je mozda malo skuplji ali nije dramaticno, 0.75 je oko 350-370, litrenjak je oko 320 ali je slabiji.

nista drugo ne bih preporucio od plantaza da sam pio skorije, bela su bolja makedonska

Posted (edited)

ima..samo ja odem do njih pa uzmem sta imaju u rinfuzi..ali ne odem stalno,vetar/kisa/nemam vremena stalno/ovo,ono, pa moram nekad i u radnji da bunarim

Edited by ivy
Posted

Ima vranac u buteljci u Merkatoru na snizenju za 300din.

• 1 month later...
Posted

jeste dobar vranac plantaze 0,75,nije los

e i nije losa Kratosija Tikves 0,75 po ceni od oko 330din..pitka i skroz pristojna

362006830l.gif