ToniAdams Posted April 6, 2018 Posted April 6, 2018 ma kurac, vidis da su se svi sasrali, cak i konor koji kao napada radi to kao pickica
James Marshall Posted April 6, 2018 Posted April 6, 2018 Još kažu u busu bio samo Habib i još jedan njegov, nije uopste bila njegova ekipa, stvarno je trebalo da organizuju onaj gym vs gym brawl, kao oni neki poljski huligani kad izlomiše one neke sveđane
ToniAdams Posted April 6, 2018 Posted April 6, 2018 pa kabib kebab je imao seljacki nastup kad je clana konorovog klana, rusa inace, u holu saterao u cosak i iscimao, posto ga je ovaj prozivao po medijima. sad se konor kao sveti sto baca stosta na autobus pa pobegne.
Clem Fandango Posted April 6, 2018 Posted April 6, 2018 (edited) Artem Lobov, Konorov buddy, pričao kako je Konor muškarčina koja nikad nije propustila borbu, a Habib je pičkica, onda ga Habib saleteo u hodniku sa svojom 'kipicom "kome s ti reko da je pička dečko" i malo ga ošamario, pa je Konor sad došo da odbrani čast svog ortaka Edited April 6, 2018 by Clem Fandango
ToniAdams Posted April 6, 2018 Posted April 6, 2018 iskreno, mislim da ga nije ni osamario, vise ga je kao uvatio za vrat. u svakom slucaju zesca seljana sve skupa
Bright Billy Posted April 6, 2018 Posted April 6, 2018 dal je moguce da je ovaj tolki indijanac da doleti iz dablina zbog toga il je sve to neko lozenje za borbu koja ce da usledi?
vladavsnarod Posted April 6, 2018 Posted April 6, 2018 Samo da ovaj Pat Barry ne flipne sto su mu uznemirli zenu.
Clem Fandango Posted April 6, 2018 Posted April 6, 2018 11 minutes ago, ToniAdams said: iskreno, mislim da ga nije ni osamario, vise ga je kao uvatio za vrat. u svakom slucaju zesca seljana sve skupa A dobro to je već semantika, nije bio baš šamar malo ga pljesnuo, mada i to zvuči prejako... ništa specijalno taj deo nije bio, ali sve zajedno jeste seljana
Bright Billy Posted April 6, 2018 Posted April 6, 2018 malo mu je masirao vrat, nista strasno. jbg, na kraju je kulminiralo to dugogodisnje ufc sabanisanje...
ToniAdams Posted April 6, 2018 Posted April 6, 2018 ja zbilja mislim da je namestaljka. mada ne znam sta je gore, da je stvarno il da je skriptovano.
Bright Billy Posted April 6, 2018 Posted April 6, 2018 u svakom slucaju, ovo ce dosta da ubrza konorov povratak u oktagon posto ce ekipa iz autobusa da ga olaksa za ozbiljnu cifru...
Clem Fandango Posted April 6, 2018 Posted April 6, 2018 Mislim 3 borbe su otkazane i Konor je u pritvoru, ne mora sve uvek biti skriptovano
Recommended Posts