April 2, 20187 yr Rispekt za Max Holloway - a, prihvatio nedelju dana pred mec i jos sa Khabibom ... mora se za njega navijati Ferguson je toliko srao i smarao ovih dana da mu ovo nikako nije trebalo ...
April 2, 20187 yr Samo mi nije jasno kad je pre prezdravio kad prošlog meseca nije mogao da se bori sa frenki edgarom jer mora na operaciju
April 2, 20187 yr Just now, ToniAdams said: Samo mi nije jasno kad je pre prezdravio kad prošlog meseca nije mogao da se bori sa frenki edgarom jer mora na operaciju Hah, to sam zaboravio, ne secam se o kakvoj se tu povredi radilo ... Kad bolje razmislim ovo je za Holloway - a relativna win-win situacija, 7 dana pred mec, druga kategorija ... ima sva moguca opravdanja ako izgubi a i dalje titulu u 145 ... a i dobar je novac sigurno dobio
April 2, 20187 yr Naravno. Sve mu se namestilo da uz mnogo sreće pored konora bude jedini šampion u 2 tezinske kategorije
April 2, 20187 yr Khabib ako dohvati Holoway,ima da ga stavi na rame,popne se na zid oktagona kao King Kong i otrese ga o pod. Koliko kod ne gotivio Konora,on ima legit shansu protiv Khabiba sa levicom.Cime Holowey moze da zaplasi Khabiba,ne znam?Verujem da se nada Condit scenariju,gde ce da cacka low kick i kao skuplja poene.Ali Khabib nije Nik Diaz..ima da ga juri po oktagonu ko seljak prase po vocu. Edited April 2, 20187 yr by askeladden Greska
April 2, 20187 yr Hehe, ako se tome nada, nije gledao poslednjeg kebaba. S tim što mu je tada protivnik bio možda i najbolji kicker u ufc.
April 2, 20187 yr Stipan je sebi kupio mjesto u panteonu najvećih odavno, ne za džabe, iako su ga maltene u svakom mečapu proglašavali za luzera unaprijed, kad je preživio onu životinju od Nganua ja nakon toga ni dinar protiv Stipe ne igram, mada volim rusku školu i njihove ove neatletski građene razbijače Edited April 2, 20187 yr by James Marshall
April 3, 20187 yr Na Ycubu gomila UFC boraca pero i lake kategorije ili se pravda ili kao zali sto bas oni nisu dobili mec sa Khabibom.
April 5, 20187 yr Jos jedna stranica iz WWF WrestleMania guidebok .Pitam se samo kace tagteams da krenu?ili gym vs gym,royal rumble stajl.
April 6, 20187 yr Trebalo je da ih skupe sve na gomilu u tom hodniku, samo upale par kamera i puste ih bez ikakvih pravila da se šibaju do kraja