Jump to content
IGNORED

MMA

Schmeling

Recommended Posts

Posted

Rispekt za Max Holloway - a, prihvatio nedelju dana pred mec i jos sa Khabibom ... mora se za njega navijati

Ferguson je toliko srao i smarao ovih dana  da mu ovo nikako nije trebalo ...

Posted

Samo mi nije jasno kad je pre prezdravio kad prošlog meseca nije mogao da se bori sa frenki edgarom jer mora na operaciju 

Posted
Just now, ToniAdams said:

Samo mi nije jasno kad je pre prezdravio kad prošlog meseca nije mogao da se bori sa frenki edgarom jer mora na operaciju 

Hah, to sam zaboravio, ne secam se o kakvoj se tu povredi radilo ...

Kad bolje razmislim ovo je za Holloway - a  relativna win-win situacija, 7 dana pred mec, druga kategorija ... ima sva moguca opravdanja ako izgubi a i dalje titulu u 145 ... a i dobar je novac sigurno dobio

Posted

Naravno. Sve mu se namestilo da uz mnogo sreće pored konora bude jedini šampion u 2 tezinske kategorije 

Posted

Jbte,UFC je kao Latino sapunica.

Posted

Biće fora kad sad max dobije na poene sumnjivo pa usled obračun 2 jedina na svetu :fantom:

Posted (edited)

Khabib ako dohvati Holoway,ima da ga stavi na rame,popne se na zid oktagona kao King Kong i otrese ga o pod.

Koliko kod ne gotivio Konora,on ima legit shansu protiv Khabiba sa levicom.Cime Holowey moze da zaplasi Khabiba,ne znam?Verujem da se nada Condit scenariju,gde ce da cacka low kick i kao skuplja poene.Ali Khabib nije Nik Diaz..ima da ga juri po oktagonu ko seljak prase po vocu.

Edited by askeladden
Greska
Posted

Hehe, ako se tome nada, nije gledao poslednjeg kebaba. 

S tim što mu je tada protivnik bio možda i najbolji kicker u ufc. 

Posted

Muslim da bi ovaj mladic napravio poparu od Stipe

Posted (edited)

Stipan je sebi kupio mjesto u panteonu najvećih odavno, ne za džabe, iako su ga maltene u svakom mečapu proglašavali za luzera unaprijed, kad je preživio onu životinju od Nganua ja nakon toga ni dinar protiv Stipe ne igram, mada volim rusku školu i njihove ove neatletski građene razbijače :D  

Edited by James Marshall
Posted

Na Ycubu gomila UFC boraca pero i lake kategorije ili se pravda ili kao zali sto bas oni nisu dobili mec sa Khabibom.

Posted

Jos jedna stranica iz WWF WrestleMania guidebok .Pitam se samo kace tagteams da krenu?ili gym vs gym,royal rumble stajl.

Posted

Ocekivao sam da ce vozac busa da ga iznabada...

Posted

konačno malo i taj ufc da bude interesantan.

Posted

Trebalo je da ih skupe sve na gomilu u tom hodniku, samo upale par kamera i puste ih bez ikakvih pravila da se šibaju do kraja