Jump to content
IGNORED

MMA

Schmeling

Recommended Posts

Posted

hvala

Posted (edited)

losa noc za hipstere :fantom:

najjaci je bio momenat kad ga je nejt potapsao po glavi, u fazonu, dobar si klinac :fantom:

misi svaka cast, najpametniji borac u ufc trenutno. cudo kolko holi nije pripremila borbu, delovala je isto defanzivno kao protiv ronde, bez namere da napada.

Edited by ToniAdams
Posted

sad gledam ponovo snimak, i jako je upecatljiv izraz lica mekgregora neposredno posto mu nejt veze 1-2 u bradu.

usrao se kao grlica. najgore je kad neko poveruje u hajp koji oko njega fabrikuju.

Posted

Slazu ljudi razne face kad ih se opali u bradu :D

Sve u svemu, odlican mec po meni. Moglo je ovo i drugacije da se zavrsi, samo da je Nejt malo meksi. Al nije jbg.

A da, onaj pokusaj tejkdauna na kraju uopste ne izgleda kao napad, vise kao iznudjena odbrana kad je ponestalo snage i ideja (ili je provalio da ovaj prosto nece da padne :) ) koja je odradjena polovicno, i to ga je kostalo meca.

Posted

Il se naprosto uspanicio, sto je posle i sam izjavio :)

Posted

Konor je bio bas kul na kzs posle borbe.Mada mislim da nije svestan koliko je smesno izgledao u rvanju protiv Diaza.Cak i na kraju prve runde je visila arm bar u vazduhu a on nije ni pokusavao da se izvuce.

Posted

dajte snimak cele borbe...

Posted

nasao. odlicna je borba bila.

• 2 weeks later...
Posted

hant bio i ostao najveci dingospo u mma :fantom:

• 1 month later...
Posted

mekgregor nije hteo iz irske da dolazi u vegas zbog promocije revansa sa dijazom, pa ga ovi izbacili iz borbe, a onda on tvitno da ide u penziju...

Posted

mislim da je ckode ili flipnuo, il se usro od onog novickog, il kako se vec zove baja sto sad juri steroidase, pa odlucio da malo ciklira.

Posted

mekgregor nije hteo iz irske da dolazi u vegas zbog promocije revansa sa dijazom, pa ga ovi izbacili iz borbe, a onda on tvitno da ide u penziju...

pa onda danas objavio da ipak ne ide u penziju i da je spreman za ufc 200, ali da nece ici u las vegas.

Posted

i sta bi na kraju, ima li te tuce ili ne?