ToniAdams Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 pa dobro, nije nemoguce, ako japanci organizuju. nemoguce samo u okviru najjacih fransiza.a silva se jos kako dobro pokazao u lhw.uopste nemam ideju na kog bih se kladio.
Feindouno Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Toni imas neki drugi link? Ove gore ucita do pola ili tako nesto i zabode :(
Zli Gli Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Jel se seca neko ovde Belforta iz mladjih dana? Jebote, bio je ubica, moj omiljeni borac... a sad ima jedno 15 kila misica manje, prop'o covek nacisto. Bas bedak.Sto se tice borbe, i nije bio losiji dok ga ovaj nije pogodio nogom ali posle mrak.
ToniAdams Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Toni imas neki drugi link? Ove gore ucita do pola ili tako nesto i zabode :(cek, oba?imas ispod alternativni, trebo bi da sljakaju oba, mozda je nesto trenutacnoJel se seca neko ovde Belforta iz mladjih dana? Jebote, bio je ubica, moj omiljeni borac... a sad ima jedno 15 kila misica manje, prop'o covek nacisto. Bas bedak.Sto se tice borbe, i nije bio losiji dok ga ovaj nije pogodio nogom ali posle mrak.o, dahttp://www.dailymotion.com/video/x6iqxr_victor-belfort-vs-wanderlei-silva-1_sport
ToniAdams Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 jebemu zecavidje ovajhttp://www.mma-core.com/videos/_UFC_126_Silva_Belfort_Anderson_Silva_vs_Vitor_Be?vid=10016505&tid=100
Feindouno Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Hvala, ovaj radi.Losa borba kao i vecina UFC-a u posljednje vrijeme <_<
Feindouno Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Pa nista se nije desilo, prva 2 minuta se bukvalno nisu dotakli i taman kad se malo zakuvalo kraj
Zli Gli Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Pa jeste sranje, dva i po minuta nista. Belfort mi sad izgleda kao vreca govana a cini mi se i da je mnogo plasljiviji nego pre.
Schmeling Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 (edited) Pa jeste sranje, dva i po minuta nista. Belfort mi sad izgleda kao vreca govana a cini mi se i da je mnogo plasljiviji nego pre.Od 4:41.http://www.youtube.com/watch?v=FaVDFW_o1cA&feature=fvst"Steven Seagal helped me perfect that kick. That was a kick we were working on before I stepped in," Silva said through a translator at the post-fight press conference. "This was a kick that I trained a lot." Edited February 6, 2011 by Schmeling
ToniAdams Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 jeste, sigal je izumijo najosnovniji majgeri :Dkakva topuzina. bas me zanima koliko je platio machidi i silvi da im bude maskota.
S.L. Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 (edited) Pa nista se nije desilo, prva 2 minuta se bukvalno nisu dotakli i taman kad se malo zakuvalo kraj Silva ni ne napada prvi minut (tj. bar dosad nisam video). Zadnjih par mečeva su mu bili dosadni.Više me je razočarao meč Griffin vs Franklin. Očekivao sam nokaut, al' ništa :( Edited February 8, 2011 by S.L.
ToniAdams Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 (edited) ma de nokaut, 2 potpuno ista borca, ko da su blizanci. smaraci.iskreno, nisam ni odgledao do kraja. Edited February 8, 2011 by ToniAdams
Recommended Posts