Кристофер Лумумбо Posted November 17, 2024 Posted November 17, 2024 2 hours ago, Heaviside said: Ne smeju zato što nemaju alternativu tj. mogu samo lošiji ugovor da dobiju negde drugde. Zato im i treba sindikat 1
zorglub Posted November 17, 2024 Posted November 17, 2024 5 hours ago, ToniAdams said: na momente mi ga je bilo žao a onda bi sevnule ustaške tetovaže na stopalu ili ramenu, i ono u fazonu nek ga ubije. Vitez reda zmaja, molim lepo. Porodični grb Oko mečapovanja - Dana štiti svoje čedo i investiciju, a čedo je neviđena smradina. Našla rupa zakrpu. Sećaš se kad je Habib hteo Islamu da obezbedi Poriea i Dariuša u slučaju da se Volk povredi ili nešto drugo iskrsne? Par sati nakon što je uzeo titulu protiv Oliveire? Jbg, 99% ljudi bukvalno ne zna šta gleda, zato ceo taj cirkus. Money listens. Jim Miller juri 50 UFC borbi 1
Zli Gli Posted November 21, 2024 Posted November 21, 2024 Koliko Dzons ima nategnutih pobeda? Ovako iz glave, Gustafson prvi mec, Tiago Santos, Dominik Rejes... Plus mu x puta nasli doping, bese turinabol i kojesta. Plus ova neka izbegavanja, daleko je taj od GOATa, ako tako nesto uopste moze da postoji u MMA. Nikad vise nista kao Pride gde su se svi klali sa svima medjusobno i to ne 2 puta godisnje u proseku i bez biranja protivnika. Ovo sad je tuga, pobedis Miocica penzionera i kao sampion sveta u teskoj kategoriji. 1
askeladden Posted November 21, 2024 Posted November 21, 2024 On 17. 11. 2024. at 14:25, Кристофер Лумумбо said: Zato im i treba sindikat Sindikat im je Trump uskratio u proslom mandatu.Randy je radio na tome da MMA borci udju u Ali akt a onda je Dana otisao kod Trumpa i resio problem si.
Heaviside Posted November 21, 2024 Posted November 21, 2024 2 minutes ago, askeladden said: Sindikat im je Trump uskratio u proslom mandatu.Randy je radio na tome da MMA borci udju u Ali akt a onda je Dana otisao kod Trumpa i resio problem si. Ali akt u MMA bi potpuno promenio sport i sve promocije bi prestale da postoje u obliku u kome postoje sada kada bi se on dosledno primenio, ali sindikat može da postoji i bez toga i zapravo je još potrebniji u tom slučaju. Tramp im nije uskratio sindikat već je samo osujetio tu jednu bitnu inicijativu koja je išla paralelno sa inicijativom da se osnuje sindikat boraca. Dana je zapretio borcima i oni su se usrali i tu je bio kraj priče, nikakav tramp.
zorglub Posted November 22, 2024 Posted November 22, 2024 On 21. 11. 2024. at 8:51, Zli Gli said: daleko je taj od GOATa, ako tako nesto uopste moze da postoji u MMA. Bones je sasvim sigurno najtalentovaniji mma borac ikada i užasno ljudsko biće. Pride je bio cirkus posebne vrste, sa nameštanjem mečeva i otvorenim podržavanjem dopinga. Neke stvari su bile loše (ring, ukidanje laktova), a neke vrlo dobre i promišljene (rukavice, dužina rundi, bodovanje). Bar su ih dobro plaćali, za razliku od ovih, gde ljudi spremni da umru u kavezu javno mole za šaku bonusa. Pričali smo već, možda gledamo zlatno doba mma ili početak labudove pesme, a da to i ne znamo. Jer kolika je zaliha ludaka koji će da rizikuju zdravlje i život za platu koju lagano mogu da prebace na građevini - a da nisu sa Kavkaza, iz Afrike ili nekog drugog sjebanog mesta na svetu?
Zli Gli Posted November 22, 2024 Posted November 22, 2024 (edited) Ne znam za talenat ali cak i bez drogiranja tu ima previse kontroverzi oko nekih njegovih meceva, voli ga Dejna Vajt i gura maksimalno kroz celu karijeru. On mu ga dodje kao Kristijano Ronaldo u fudbalu, brojke su tu ali svasta nesto fali. A Prajd je bio mama, drogiraju se i ovi sad svakako pa ne vidim razliku, s tim sto su se tad peglali svi medjusobno i nije bilo izbegavanja a sad ima previse kalkulacija, MekGregor napravio pare na glupiranju, Dzons kao prvak u teskoj kad se Nganu povukao, itd itd... Pa Dzonsa u prajmu bi svaki prethodni HW sampion lagano premlatio da je dizao kilazu, i JDS i Velaskez i svi ti pravi teskasi ali ne, lik dodje i kao pobedi Ganea (isto jako sumnjiv mec, ovaj bio previse pasivan, mozda je samo uzeo laku lovu bez da je dobio ikakve batine) i sad Miocica od stotinu ljeta i pise mu se da je bio HW sampion. Sramota. Uzmi uporedi to i sa npr. zlatnom erom boksa gde su se sibali svi sa svima medjusobno i reci koliko je presmesno i prejadno sve to. Pa sad ima par likova koji bi ga zdrobili u HW ali on kao razmislja o povlacenju, nema vise motiva, ne radi ga Aspinal, ovo ono... Da je ostao na LHW pa ajde, ovako je lazni GOAT. Edited November 22, 2024 by Zli Gli 2
Mil@n Posted November 23, 2024 Posted November 23, 2024 Hoće biti negde strima za FNC 20? Mislim na neki drugi stream osim zvaničnog sa sajta...
Godfrey Posted November 23, 2024 Posted November 23, 2024 Šta treba bratić? https://methstreams.com/mma-streams/fnc-mma-20/ I"am, i'am..
Defunctus Posted November 24, 2024 Posted November 24, 2024 Pogledao sam jutros Bojkovic - Siraj i ono sto je sudija uradio je kriminal, mogao je imati Siraja na dusi.
Heaviside Posted November 24, 2024 Posted November 24, 2024 4 hours ago, Defunctus said: Pogledao sam jutros Bojkovic - Siraj i ono sto je sudija uradio je kriminal, mogao je imati Siraja na dusi. Bio sam u hali i celo veče su toliko kasnili sa prekidima da mislim da je možda i namerno. Inače super zezanje za te pare, topla preporuka za gledanje FNC-a uživo.
Кристофер Лумумбо Posted November 24, 2024 Posted November 24, 2024 6 minutes ago, Heaviside said: Bio sam u hali i celo veče su toliko kasnili sa prekidima da mislim da je možda i namerno. Inače super zezanje za te pare, topla preporuka za gledanje FNC-a uživo. Rispekt, ja sam hteo ici ali sezona slava. Odlicni je izgledalo na tvu, a i borbe su bile dobre. Mali bojkovic i barbir deluju kao borci koji mogu doci do ufca.
Кристофер Лумумбо Posted November 24, 2024 Posted November 24, 2024 1 hour ago, Mil@n said: Kako je Miran UNAKAZIO Džokera - strašno Njje ispirka ali joker je usao povredjen u borbu. Ne znam da li je to negde objavio, mozda i nece, ali imao je problem sa levom nogom koja mu je najjace oruzje.
Heaviside Posted November 24, 2024 Posted November 24, 2024 8 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: Rispekt, ja sam hteo ici ali sezona slava. Odlicni je izgledalo na tvu, a i borbe su bile dobre. Mali bojkovic i barbir deluju kao borci koji mogu doci do ufca. Jeste bilo dobrih borbi. Bilo je i brutalni KO, gušenje za pobedu nakon dve runde primljenih batina, tri runde brutalnog krvarenja…ma svega. Produkcija vrhunska, hajp vrhunski, sve vidi savršeno sa mog jeftinog mesta, 6 sati traje zabava, ima da se cirka…ma top.
Recommended Posts