ToniAdams Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 Rakic ko ajsmen u prajmu. Stosic imao debilan pristup, bez problema je mogao da dobije. Trebao je da radi ovo sto i protivnik, priprema u stendapu pa dablleg. Jebo taktiku da guras protivnika uz ogradu.
Zed Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 45 minutes ago, Heaviside said: Pa kazem izbosne. Pa i iz Evrope je onda.
ToniAdams Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 Ne mislim nista lose o Mirku i Stipeu, stavise, ali stosic ne ume 1-2 da poveže. Ne mislim da ce ovako da previše toga napravi. A videlo se koliko je superioran u pogledu snage cak i protiv ledžit UFC takmičara.
Zli Gli Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 Pogodio ga ovaj jednom dobro u prvoj rundi pa mu je verovatno poremetio planove, mada je moralo bolje svakako.
ToniAdams Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 Pogodio ga kroz gard. O tome i pricam. Nek ide da poblajba fredi roucu ako treba, al nek nauci boksati. Nema leba bez toga ako misli u top 10.
Кристофер Лумумбо Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 odlicne borbe sinoc. steta sto ce tony izduvati za borbu za tiulu ponovo posto je ocigledno da ce medjed da se bije sa konorom ako pobedi.
ToniAdams Posted June 15, 2019 Posted June 15, 2019 Koji kurac, Fedor potpisao multifajt ugovor sa belatorom. Kad neko neće dumre dostojanstvo. MMA Tadić.
Кристофер Лумумбо Posted June 26, 2019 Posted June 26, 2019 @Zli Gli Jel ides da gledas vasu psihopatu bakocevica i cedu tdi pantica?
Zli Gli Posted June 26, 2019 Posted June 26, 2019 Nemam pojma, fifti - fifti sam trenutno. Jel valja cemu fight card?
Кристофер Лумумбо Posted June 26, 2019 Posted June 26, 2019 kiks boks mec ce biti dobar, main event. ceda pantic vs ramazan.
Recommended Posts