Jump to content
IGNORED

MMA

Schmeling

Recommended Posts

Posted

svaka vam cast, to ko da ljubitelj fudbala gleda neku beton liga tekmu, tipa zvizd - postar :fantom:

Posted

ksw je jaka organizacija, pogedaj kako izgedaju eventi, to je ufc level produkcije, prepune ogromne dvorane, a borci zaradjuju vise love nego vecina ufc boraca. recimo, roberto soldic iz hrvatske moze da ode u ufc kad god pozeli ali odbija zato sto ovamo dobija mnogo vecu lovu.

Posted

soldic je pricao da misli da nije jos spreman, pa da zato ne ide u ufc.

znam za ksw, solidna je organizacija, zezam se malo.

Posted

Izgleda se Konor povukao iz pravnih razloga :fantom:

Posted
On 27.3.2019. at 1:59, James Marshall said:

Izgleda se Konor povukao iz pravnih razloga :fantom:

Kokain,viski i silovanje idu obicno u paketu.

Posted

Fino veče u fili. Isplatilo se gledati.

• 2 weeks later...
Posted

tj zabo 2 god suspenzije. kapiram da bi to bilo to od najboljeg bantamasa ikad, makar najboljeg kog je prebio midzet.

Posted

Becar je rokao EPO i za to dve god.Jon Pico Jones za onolike steroide packu po dlanu.

Posted

fina priredba nocas, komejn ivent mosdef borba veceri, mozbiti i borba godine. na tragu hendo sogun duela.

kako mi je zao sto je dejna glupavo izgubio musasija, sa njim bi ova divizija mozda bila i najinteresantnija ikad.

Posted

Musasi je upao u neki medjuprostor pre nefo je USADA rasterala Braziljerose iz kategorije.Tako je Musasi ducnuo protiv Jacarea i tu mu se vise manje zatvorila kapija ka borbi za pojas.Musasi vs Romero,upropastio bi ga Romero.Ne znam.Nije mi nesto sad posebno spektakularan borac,mada je svakako spretan u svemu.Malo ga jebe ta potreba za grapplingom u svom stilu borbe gde je UFC pun zveri u njegovoj klasi.

Posted

nisam uopste siguran da bi ga romero tek tako upropastio. tipovao bih naravno na romera, ali ovaj itekako ima iskustva sa heavy hand likovima.

sa druge strane, uopste ne mislim da bi protiv vitakera bio bez sansi, stavise dao bih mu mozda i prednost.

a protiv ove dvojce od sinoc bez problema bi i neku solidnu kintu stavio na musasija.

Posted

Da,protiv udaraca bi svakako favorizovao Musasija.Mislim da je on bio ozbiljan prospekt u boksu.Ali ta potreba za ground and pound i kontaktom,kao protiv Rorya ili prva sa Jacare,gde ga je ona peta spasila iste sudbine kao u revansu.Nekako mi se cini da je previse navikao da je veci i tezi od protivnika.Ne znam.Nije mi nesto simpa.Romero pali rvanje po potrebi onako kad ga neko pokusa da obori.

Posted

Poirier na Khabiba. Khabib ce ga ispresavijati.

• 4 weeks later...
Posted

kako izgubi ruza, a odlicna je bila :(

Posted

jbg, ona njena prva runda je mozda najbolje od zenskog borenja sto sam video ikad. 

mislim da bi dobila ovu lezbiljku 9/10 puta, bilo gde sem u brazilu.