goofs Posted May 25, 2023 Posted May 25, 2023 (edited) @bebaguza Ne, ne, imas onaj film o Jessijevom epilogu, El Camino se zove FPLS brzi Edited May 25, 2023 by goofs
goofs Posted June 2, 2023 Posted June 2, 2023 erhm, kamo Bojd Krauder? Nema ga u traileru, nema ga ni na imdb stranici. Ili ga čuvaju kao iznenadjenje ili je neko opasno sjebao neke stvari u kom slučaju će biti ozbiljnih problema Gotivno je sto je Steve Murphy tu (fun fact - glumac se zove Boyd, coincidence?), a ne svidja mi se što se radnja izgleda odvija u Detroitu? Šta bi sa Kentakijem, hilbilijima, Vejn Dafijem?
Frank Pembleton Posted June 2, 2023 Posted June 2, 2023 Pa da, sad je Justified -urban edition....shiit has hit the fan.
Sludge Factory Posted June 3, 2023 Posted June 3, 2023 Ovo je zapravo adaptacija jedne stare Elmorove knjige City Primeval koja se desava u Detroitu i koja nema nikakve veze sa Rejlanom i tim svetom. Dakle, uzeli su jedan Elmorov roman i ubacili Rejlana u njega i dodali neku njegovu pricu i apdejtovali na danasnje vreme. Ako cete iskreno, meni je to kul i svidja mi se sto nema Bojda (ako ga nema, a ko zna mozda se i pojavi u jednoj sceni, tipa Rejlan ga posecuje u zatvoru da ga pita nesto). Prica o Kentakiju, Harlanu, Krauderima, Arlu i kompaniji je zavrsena, Rejlan je ostavio to iza sebe i sada je cale. Iskerno, meni je to interesantnije nego da na silu guze Kentaki. 1
Sludge Factory Posted July 17, 2023 Posted July 17, 2023 Javljajte utiske, necu biti u mogucnosti da odgledam jos neki dan.
goofs Posted July 17, 2023 Posted July 17, 2023 Ja ne znam dal cu gledati odmah, mislim da cu sacekati bar pola sezone da izadje.
Mil@n Posted July 17, 2023 Posted July 17, 2023 Just now, goofs said: Ja ne znam dal cu gledati odmah, mislim da cu sacekati bar pola sezone da izadje. Ja znam da ću sačekati barem celu Svaka čast svima koji mogu na kašičicu, znači nema teoretske. 2
Sludge Factory Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 (edited) Joj kako je lepo Pocetak prve epizode malo zbrdazdolast, ali zato pocetak druge, uh, pravi Elmor. Njegov duh je tu, lebdi. E da, pojavio se Blanton's burbon Edited July 22, 2023 by Sludge Factory 2 1
Sludge Factory Posted August 31, 2023 Posted August 31, 2023 4 hours ago, Čutura said: ne mogu da nadjem osmu na trafikama Bila je juce uredno. Nisam sad u prilici, pogledacu kasnije kad stignem kuci, pa ako ne nadjes do tad saljem ti link. 1
Čutura Posted August 31, 2023 Posted August 31, 2023 37 minutes ago, Sludge Factory said: Bila je juce uredno. Nisam sad u prilici, pogledacu kasnije kad stignem kuci, pa ako ne nadjes do tad saljem ti link. nassao 1
Recommended Posts