May 25, 20231 yr @bebaguza Ne, ne, imas onaj film o Jessijevom epilogu, El Camino se zove FPLS brzi Edited May 25, 20231 yr by goofs
June 2, 20231 yr erhm, kamo Bojd Krauder? Nema ga u traileru, nema ga ni na imdb stranici. Ili ga čuvaju kao iznenadjenje ili je neko opasno sjebao neke stvari u kom slučaju će biti ozbiljnih problema Gotivno je sto je Steve Murphy tu (fun fact - glumac se zove Boyd, coincidence?), a ne svidja mi se što se radnja izgleda odvija u Detroitu? Šta bi sa Kentakijem, hilbilijima, Vejn Dafijem?
June 3, 20231 yr Ovo je zapravo adaptacija jedne stare Elmorove knjige City Primeval koja se desava u Detroitu i koja nema nikakve veze sa Rejlanom i tim svetom. Dakle, uzeli su jedan Elmorov roman i ubacili Rejlana u njega i dodali neku njegovu pricu i apdejtovali na danasnje vreme. Ako cete iskreno, meni je to kul i svidja mi se sto nema Bojda (ako ga nema, a ko zna mozda se i pojavi u jednoj sceni, tipa Rejlan ga posecuje u zatvoru da ga pita nesto). Prica o Kentakiju, Harlanu, Krauderima, Arlu i kompaniji je zavrsena, Rejlan je ostavio to iza sebe i sada je cale. Iskerno, meni je to interesantnije nego da na silu guze Kentaki.
July 17, 20231 yr Just now, goofs said: Ja ne znam dal cu gledati odmah, mislim da cu sacekati bar pola sezone da izadje. Ja znam da ću sačekati barem celu Svaka čast svima koji mogu na kašičicu, znači nema teoretske.
July 22, 20231 yr Joj kako je lepo Pocetak prve epizode malo zbrdazdolast, ali zato pocetak druge, uh, pravi Elmor. Njegov duh je tu, lebdi. E da, pojavio se Blanton's burbon Edited July 22, 20231 yr by Sludge Factory
August 31, 20231 yr 4 hours ago, Čutura said: ne mogu da nadjem osmu na trafikama Bila je juce uredno. Nisam sad u prilici, pogledacu kasnije kad stignem kuci, pa ako ne nadjes do tad saljem ti link.
August 31, 20231 yr 37 minutes ago, Sludge Factory said: Bila je juce uredno. Nisam sad u prilici, pogledacu kasnije kad stignem kuci, pa ako ne nadjes do tad saljem ti link. nassao