WTF Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 drugi put gledam celu seriju i navuko sam se opasno, pređem po 5 epizoda dnevno, evo sad na trećoj sezoni, zaboravio na obaveze, razmišljam da kupim šešir. Sesir, flasa Blanton's i Glock 23. 1 sveto trojstvo! (postavio sliku ranije)
Sludge Factory Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Jbg, sesir (kao Rejlanov) kosta 150 dolara. :(
B_B Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Odgledao i ja. Perfektan kraj. Realno mi ovakva muzika nista ne znaci, ali ce mi faliti "doing it by my lonesome, pissed off, who wants some"...
gervasius twinkleminkleson Posted May 11, 2015 Author Posted May 11, 2015 Konacno odgledao sve do kraja. Skoro pa perfektno. Slazem se sa nekim ko je rekao za zadnju scenu da bi bilo vjerovatno efektnije da nisu bas sve nacrtali, ali ajde... Dobrano sam se uplasio da je Bane Garavi Sokak ubio Raylana, pogotovo posle one pjesme. Super su je zaokruzili, stvarno je citava serija vrhunska. Definitivno jedna od najboljih koje sam gledao, a miljama ispred raznih nekih izvikanih gluposti. You'll never leave Harlan alive.
Mil@n Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Super su je zaokruzili, stvarno je citava serija vrhunska. Definitivno jedna od najboljih koje sam gledao, a miljama ispred raznih nekih izvikanih gluposti. Al zato je Breaking Bad do jaja, jel da? :)
Frank Pembleton Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 (edited) America's poorest white town: abandoned by coal, swallowed by drugs Edited November 12, 2015 by Frank Pembleton
mustang Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 (edited) moram da vam se pohvalim...na brdo na koje idem skoro svaki dan da se pentram sa psom, blizu kuce, jednom se moja lepota krenuo igrati sa drugom lepotom.... njegov vlasnik i ja krenemo da pricamo o njima, tek posle ihaj minuta i prvog keza, jer sam bila nesto lupila, provalim da pricam sa boydom Edited January 29, 2019 by mustang
mustang Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 29 minutes ago, Mil@n said: Goginsom? Meni je on facetina lvl epic. sa njim
mustang Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 29 minutes ago, Mil@n said: Goginsom? Meni je on facetina lvl epic. sa njim
pariah Posted February 12, 2019 Posted February 12, 2019 https://www.imdb.com/title/tt4192066/ Spoiler https://yts.am/movie/straight-up-kentucky-bourbon-2018
mustang Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 samo da izreklamiram western seriju hell on wheels, ima samo pet sezona obicno ljudi koje vole justified, volece i hell on wheels i deadwood a mozda i longmire.
Recommended Posts