dragance Posted January 1, 2021 Posted January 1, 2021 1 hour ago, Braća Strugacki said: to je još najmanji problem Jesi li ikad probao sveže ostrige, pa još i divlje iz Irske njam njam
Sestre Bronte Posted January 1, 2021 Posted January 1, 2021 (edited) nemoj da si skroman, bilo je njam četiri puta edit ups pet Edited January 1, 2021 by Braća Strugacki
Djuro Posted January 1, 2021 Posted January 1, 2021 19 hours ago, renne said: Još ovo i gotovo Pa dobro ljudi, dokle?? Jbt kod vas samo snenokle fale. I gajba piva. Mlakog. Crnog.
dragance Posted January 1, 2021 Posted January 1, 2021 1 hour ago, Braća Strugacki said: nemoj da si skroman, bilo je njam četiri puta edit ups pet Pet, šesta nije htela da se otvori. Što je sigurno, sigurno je.
Popular Post banatjanin Posted January 1, 2021 Popular Post Posted January 1, 2021 (edited) Na prasetu meso puter, kožurica čips. Sarma rajska, ruska standard, vina birana, čokoladna torta uspela dragoj ko nikad. Sve potaman, nadam se da će tako da ostane cele godine, što i vama želim, dragi pppovci. Živeli! Edited January 1, 2021 by banatjanin 11 2
mraki Posted January 4, 2021 Posted January 4, 2021 On 31.12.2020. at 18:19, renne said: Još ovo i gotovo Daj recept za ovo. Imao sam negde, ali sad ne mogu da nadjem. Na netu naravno milion verzija.
adam Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 za badnje vece riba - fish and chips. i coleslaw salata. i brzinski prebranac od belog pasulja iz konzerve. nemam primedbe, super ispao. ribu sam pripremio, cips naseckao pa cu uskoro u akciju. sutra pleckica s krompirom i povrcem. uz to kupus salata, lucene ljute paprike i domaci hleb umesto pogace. dezert panetone. dok ga jos ima
adam Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 10 minutes ago, dragance said: Požuri u najbliži Waitrose za Panetone de smem.... ovaj sto cu da nacnem veceras mi zatvara sezonu.
Recommended Posts