gospa buba Posted December 31, 2020 Posted December 31, 2020 Starinski beli komisprot, moze i sa celim jajima, onda je naravno zut ali ako se ne varam ne ide koliko jaja toliko ostalog, vec na meru sve.Mrtva sam.ovo pamtim i gledam shta cu sent from bubamoto
autsajder Posted December 31, 2020 Posted December 31, 2020 1 hour ago, renne said: Evo i krompiruša U ime Gladi, masnih prstiju i holesterola, na to ćemo dodati jedan burek upola (pola burek, pola sirnica): Spoiler 4 1
dragance Posted December 31, 2020 Posted December 31, 2020 Večeras sveže ostrige, scallops (coquilles St Jacques) i škampi. Ova poslednja dva sauteed sa belim lukom, vinom i još par začina, a ostrige sveže, samo sa malo sirćeta i šalota. Uz penušavo vino.
askeladden Posted December 31, 2020 Posted December 31, 2020 Mimoza gotova.Ostalo skromno,jer za Bozic dolazi pragnje,pa da se ne preforsiram.Curetina u lovackom sosu,sas suvi vrganji i hleb od kiselog testa da se umace.Portokalo za desert.
hansolo Posted December 31, 2020 Posted December 31, 2020 Dok ovo pišem, već prazan tanjir ... mogao je krompir samo malo jače da se zapeče da bude hrskaviji, ostalo uspelo ... Što bi rekla moja baba, da se večera pre nego što Tozovac i Radojka počnu .... 4
Joe D Posted December 31, 2020 Posted December 31, 2020 jel to sos od brusnica? ja sam se toliko ozdrao danas da ce me boleti zeludac do sledeceg ozderavanja za bozic, ali neka.
gospa buba Posted December 31, 2020 Posted December 31, 2020 Još ovo i gotovo to cu za bozic. sent from bubamoto 1
hansolo Posted December 31, 2020 Posted December 31, 2020 10 minutes ago, Joe D said: jel to sos od brusnica? ja sam se toliko ozdrao danas da ce me boleti zeludac do sledeceg ozderavanja za bozic, ali neka. Nije, od višanja, kad nema brusnica nigde ... a i malo lokalnog bačkog šmeka. Sa patkom ide 1
Frank Pembleton Posted December 31, 2020 Posted December 31, 2020 Ajd da krenemo.... Shiit has hit the fan! 1
Recommended Posts