Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ruska, sarma, pečenje i "milion"

Featured Replies

Ja upravo, uz "All by Myself" samoj sebi spremila i ubila se neke kao štapiće od sira za umakanje u rastopljeni kamamber... ne verujam baš da ću uspeti da ih ikad ponovim ovako jer sam iz ruke sve ubacivala. Neka kombinacija slanih štapića sa cheese puffs strukturom, onako topi se u ustima, nije brašnjavo. Jako dobro ispali.

Rastopila oko 150 grama putera, dve kašike pavlake dodala, jednu kašiku masti (ovo je za hrskavost ali ko nećete onda 200 grama putera), iseckala jedno veće peraje mladog luka, so, biber (da se lepo oseti) beli luk u granulama, jedno dve šake na krupnije rendane gaude, jedan prašak za pecivo i brašna da bude mekano testo a da može de se razvuče, ne lepi se mnogo za podlogu, prste jer je masnije testo. Razvukla i isekla neke onako kraće štapiće, u rernu na 200 /manje ako duva rerna/ da porumeni 10-15tak minuta. Ostavila, koliko sam uspela da se suzdržim da se malo ladnu i to umakala u rastopljen kamamber sa začinskim travama (timijan, ruzmarin, vlašac), belim lukom, medom i seckanim orasima, sa strane isekla jednu krušku, iz Lidla, savršeno slatka + Proseco. Ko kaže da mora prase i ruska. lolol

E to je NG! .... u frižideru čeka ako neko naleti, a verovatno hoće kasnije, naređan popodne Tiramisu, fino ohlađen.

4.jpg

Edited by hansolo

• Replies 1.2k
  • Views 122.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• banatjanin
    banatjanin

Na prasetu meso puter, kožurica čips. Sarma rajska, ruska standard, vina birana, čokoladna torta uspela dragoj ko nikad.  Sve potaman, nadam se da će tako da ostane cele godine, što i vama želim,

• I onda izgleda ovako.

Posted Images

zobem neku salatu kolokvijalno nazvanu salatom zorice brunclik:

157871_clipboard012.jpg

dobar ti lak za nokte

žena mi radila wub